Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-12, 22:06   #2912
Prowansja88
Raczkowanie

Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014

Cześć Dziewczyny!
Ale ten weekend szybciutko minął. W sobotę byłam ogladać wózki na żywo. Z bratem i meżem (akurat przy okazji innych zakupów). Trafiliśmy do sklepu z artykułami dla niemowląt i dzieci, który jest rodzinną firmą od wielu lat. Mieści się w niewielkim mieście, 70km od Wrocławia (tam mieszkają nasi rodzice) i akurat przy okazji odwiedzin weszliśmy. Obsługiwał nas właściciel, gość, który "siedzi" w temacie wózków od wielu, wielu lat, poświęcił nam czas, odpowiedział na wszystkie pytania, rozwiał wątpliwości, pokazał, zademonstrował, podzielił się doświadczeniem. Ah mega mnie to wszystko uspokoiło, chociaż nadal uważam, że nie ma wózka idealnego. Podjeslimy jakaś tam decyzje, tzn. ponieważ gondola to element, który użytkuje się najkrócej, przede wszystkim zwracamy uwagę na spacerówkę w tym zestawie 3w1. I zszokowana byłam jak bardzo,my kobiety, jesteśmy podatne na wygląd.A to niestety absolutnie nie zawsze idzie w parze z jakością, wygoda użytkowania itd. Często tańsze wózki pozornie są dużo ładniejsze, ale co z tego? Co mi z wyglądu- nic..
Chwilowo temat odkładam. Czekam na jakieś nowości roku 2014..

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
Prowansja Jedo Fyn ma wyjmowany pałąk w spacerówce - tylko trzeba wiedzieć gdzie nacisnąć (z dwóch stron)
ależ Wam zazdroszczę tych USG i informacji o płci - mnie już skręca, a jeszcze miesiąc muszę czekać
Hmmm dokładnie to oglądałam i widziałam dwie metalowe, srebrne śruby, widać je nawet na zdjęciach w necie. W innych modelach ewidentnie są dwa przyciski, robi się pstyk i się poprzeczka odpina. Więc nie wiem, ale może masz rację. Absolutnie się nie kłócę!

Zjada mnie zazdrość za te Wasze badania USG, też już chcęęęęęęę...
Niestety ja w pakiecie opieki medycznej lux med z której korzystam nie mam USG 4D. We wtorek zobaczę co powie moja Pani dr, jeśli porobi badania lub okresli kiedy będzie robiła pomiary i uda się jej wyloookać płeć, to dam sobie spokój. Jeśli we wtorek nic nie zobaczymy (początek 19tyg), to wtedy pomyślę.. Chociaż jestem w 100% świadoma, że to zwykły marketing.
Marzyła mi się płytka dvd z tym nagraniem, chcieliśmy wręczyć dziadkom z okazji Dnia Babci i Dziadka, ale to wyrzucenie sporej kasy, która teraz jest potrzebna, BARDZO potrzebna.

Do napisania.
Chcesz czuć się, wyglądać i żyć lepiej?
Praca z domu, praca przy dzieciach, dodatkowa podpora finansowa-> napisz!
Prowansja88 jest offline Zgłoś do moderatora