2007-05-30, 15:02
|
|
BAN stały
|
Dot.: Parisette ... sesja I
Cytat:
Napisane przez ^Bulba^
ho ho ho...widzę, że nie jestem sama  Krek nie ważne kim jestem i nie powinno Cię to interesować...ni emuszę się chyba przedstawiać żeby wyrazić swoje zdani ena temat twojej pracy?...po raz n-ty stwierdzam, że twój makijaż mi się nie podoba i tyle...nie musisz rozpatrywać tego kim jestem ile mam lat skąd pochodzę i czy znam się na makijażu tak jak ty...napisałam co sądzę o makijażu a to, ze nie koniecznie spodobała Ci się moja krytyka jest już twoim problemem...i znów to powiem- jako zawodowiec powinieneś liczyć się z tym ,ze nie zawsze twoja robota będzie usłana różami...o ile taki przykład mogę podać...może się nie znam, ale stwierdzam, że mi się ten make-up nie podoba i nie należy to do strefy "zawodowe, nie zawodowe", ale tylko i wyłącznie tego jak to wygląda w moich oczach...piszę to co o tym myślę i nie muszę pisać tylko komentarzy pozytywnych...w końcu po to to jest...
|
chodziło mi o to że twoja opinia najmniej mnie interesuje, nie interesuje mnie rownież to skąd pochodzisz bardzije cenie opinie osób z jakims stazem na forum udzielających się, nizeli twoją z kilkoma postami.
wrzucam makijaze po to by inni też się czegos nauczyli a ze ja sie lubie uczyć od innych to może inni ode mnie też czegoś się nauczą.
p.s - wople być pewny siebie niż być taką ciepła kluchą blee
|
|
|