Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie wiem co myslec - chlopak, lozko i nieudane rozmowy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-13, 08:45   #35
skazana_na_bluesa
.

Dot.: Nie wiem co myslec - chlopak, lozko i nieudane rozmowy

Cytat:
Napisane przez Lauraaa123 Pokaż wiadomość
Kobiety! To mnie tylko dobija jesli mi nie wierzycie.

Zapytalyscie czy jest szansa na rozmowe po seksie. Wiedzialam, ze jak napisze wprost wyjdzie kontrowersyjnie, ale stwierdzilam, ze nie bede esejow pisac tylko bede szczera, bo pisze anonimowo. Wierzcie ze jeszcze duzo rzecyz bym mogla to byscie dopiero mi nie wierzyly. No wiec, nie ma szansy na rozmowe, po po seksie, kiedy to jest noc, on zasypia dosc szybko zmeczony a nalezy do ludzi ktorzy strasznie chrapia, zadnej filozofii i absurdu w tym nie widze Po prostu napisalam prosto z mostu. Tak, chodzimy na imprezy, nie bede klamac ze chodzimy do opery, teatru lub kina zeby lepiej brzmialo. I tak, nie bije go i nie kopie wiec nie wiem czy mozna mowic o zgwalceniu, bronie sie po prostu werbalnie, jak juz wiecie, to opisalam. To nie jest dla mnie smieszne, wierzcie mi.
Absurdalny to jest twoj brak szacunku do siebie.

Cytat:
Napisane przez Damayanti Pokaż wiadomość
kojarzą mi się ze dwa podobne wątki, dziewczyna się nie broniła, tylko grzecznie zgadzała na wszystko. w jednym została uznana za upośledzoną i przyznała się, że trollowała.
teraz kolejny podobny temat, podobny styl pisania (tak mi się przynajmniej wydaje), nowa użytkowniczka.
nie podoba mnie się to :P
Moze przyznala, ze troll, bo jej sie glupio zrobilo?:P

Cytat:
Napisane przez Lauraaa123 Pokaż wiadomość
maxwell123 no wlasnie raz tak zorbilam, wyszlam szybko, zla, nieogladajac sie za siebie, w tempie ekspresowym, no raczej probowalam bo mnie zawrocil rekoma, usadowil na lozku i udobruchal
mysle, ze przedrostek udob- jest tutaj zbedny.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując