2014-01-13, 09:11
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Cytat:
Napisane przez TroppoSensibile
Ja miałam IgG podwyższone (449,70) a IgM ujemny (0,378). No, ale skoro nie miałaś to i tak dobrze, że masz kontrolne badania. Słyszałam o dziewczynach, które nie mając kotów w domu (lub styczności) nie miały w ogóle tego badania (tylko płatne).
Właśnie doczytałam - Wynik powyżej 300 jednostek przeciwciał IgG może oznaczać niedawne lub trwające zakażenie.
Hmm tylko ciekawe co znaczy niedawne zakażenie...
|
No ja też mam wszystko płatne, bo chodzę prywatnie i robię te badania dla świętego spokoju. Ale z tego co piszesz to dziwię się, że gin po takim wyniku nie dał Ci skierowania na powtórkę Właśnie żeby skontrolować czy spada czy rośnie, no bo rzeczywiście ciężko określić co to znaczy "niedawne zakażenie" Z tego co wiem to toxo można leczyć w ciąży. Ja płacę za to ok. 30 zł więc proponuję Ci zrobić nawet prywatnie, albo naciskać lekarza, że ma dać i koniec, bo to naprawdę dziwne
Cytat:
Napisane przez Aldrin
o widzisz 5-10-15 mam po drodze  jaka ze mnie sklerotyczka... oby do czwartku, wtedy poznamy płeć i można już spokojnie robić zakupy 
|
no ja też się wstrzymuję do 28 prawie wszystkie ciuszki mam, ale przechodzone już po 2-3 dzieci więc pewnie nie wszystko będzie się nadawać i na pewno trzeba będzie coś dokupić
|
|
|