2014-01-13, 09:49
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Cytat:
Napisane przez agaaga89
A kupowałaś rogala na allegro? Możesz coś polecić? Różnią się wypełnieniem?
Nie przejmuj się, my przy przeprowadzce z wolnego pokoju zrobiliśmy sobie sypialnię i teraz też dopóki Mała nie podrośnie będzie mieszkała z nami w sypialce, a dopiero potem jej oddamy pokój, więc póki co za dużego pola do aranżacji też nie mamy 
|
pytanie nie do mnie, ale mam i jestem zadowolona, więc się wypowiem 
poducha jest naprawdę ogromna, chyba największa na allegro wypełnienie jest z włókniny silikonowej.. podobno są jeszcze takie z twardymi kuleczkami, jak w maskotkach, ale szczerze mówiąc nie znalazłam takich.. o taką mam http://allegro.pl/poduszka-kojec-dla...858730118.html
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------
Cytat:
Napisane przez Zytus
Witam poniedzialkowo!
Musze sie chyba zaopatrzyć w jakis kalendarz na ten rok, bo nie mam gdzie sobie zaznaczac w ktorym to ja jestem tyg  W pierwszej ciązy bez kalendarza o kazdej porze dnia i nocy moglam powiedziec, a teaz jakies problemy z glową mam.
w ogole moj mlody mial wczoraj gorączke i jak zadzwonilam dzis do przedszola ze go nie bedzie to pani powiedziala mi zeby go obejrzec, czy jakis krostki mu nie wyskoczyly, bo ospa w przedszkolu! Jak narazie nic nie ma i mam nadzieje ze tak zostanie, ale jednak troche stracha mam
|
ja sobie wpisuję w komórce 
kurde, wszędzie ta ospa u mnie w rodzinie na szczęście już po..
|
|
|