2014-01-13, 10:00
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!
Hej dzień dobry My dopiero dziś rano wrócilismy od moich rodziców, więc jestem niewyspana, bo o 3 była pobudka.
Fajnie, że tak dużo napisałyście, będę miała co czytać do kawy Później nadrobię 
Martolina strasznie mi przykro, to bardzo trudna sytuacja, a jeżeli jeszcze się okazuje, że długi rosną to już w ogóle kaszana, bo to może być taka bomba z opóźnionym zapłonem, a jeszcze przecież kredyt na głowie. A może popytaj na czym polega rozdzielność majątkowa, albo pogadaj z tż, że po prostu musi zakasać rękawy i chociaż na chwilę poszukać dodatkowej pracy.
Ważyłam się dziś rano i u mnie waga bez zmian, ja sama nie wiem dlaczego. Chyba muszę zrobić sobie kilka dni takich białkowych, może wtedy coś ruszy...
Dziewczyny, mam problem, bo okazało się, że znowu musimy się przeprowadzać, bo firmę tż znów przenoszą No i nie wiemy, co teraz zrobić, bo bierzemy pod uwagę kilka opcji, ale w każdej są jakieś minusy 
---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------
Mam jeszcze pytanko
Martolina, dlaczego przy Twoim ostatnim poście pojawił się taki żółty znaczek z wykrzyknikiem? Co to oznacza?
|
|
|