Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciuszki dla przyszlej mamuśki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-13, 11:54   #7
moonie_85
Wtajemniczenie

Dot.: Ciuszki dla przyszlej mamuśki

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
Z allegro moge polecic ta sukienke:
http://allegro.pl/jesien-ciazowa-suk...871018741.html

Szybka wysylka, towar zgodny z opisem, sukienka ladnie uszyta (bez wystajacych nitek), ladnie sie uklada. Trzeba tylko pamietac, ze material jest bardzo cieniutki, wiec nie jest to sukienka idealna na zime

Nie polecam natomiast jeansow ciazowych z firmy HappyMum. Strasznie mi ta firma zalazla za skore i bede sie zalic wszedzie gdzie sie da. Kupilam jeansy, musze przyznac, ze bardzo na szybko, bo mi w sklepie bylo slabo i musialam jak najszybciej wyjsc. Nie przyjzalam im sie dobrze. W domu okazalo sie, ze pas ciazowy jest popruty, a material smierdzi taka tania chinska guma. Na stronie producenta jest napisane, ze spodnie maja 2% elastenu, a na metce juz 5%! Spodnie po 2 dniach chodzenia rozciagnely sie chyba o 2 numery i caly czas wisza mi na tylku... No normalnie masakra! A to wszystko za "jedyne" 220 zlotych!

W HappyMum maja sliczne sukienki ciazowe, ale po przygodzie z jeansami to sie chyba nie odwaze juz :/
hm, myślę że miałaś taki problem z własnej winy, tzn nie przyjrzałaś się egzemplarzowi, który kupowałaś. Metkę również można na miejscu przeczytać przed kupnem żeby wiedzieć ile w ciuchu elastanu a ile czegoś innego i zdecydować czy kupić czy nie. Rozprucie - to samo.

Kupowałam ciuchy w Happy Mum całą ciążę, spodnie, sukienki, nawet płaszcz i byłam zadowolona, ba, sukienek i płaszcza nadal używam, bo mają na tyle uniwersalny krój, że mimo że od 13 miesięcy w ciąży już nie jestem, to nadal je noszę. Prałam sto razy, nic się im nie dzieje. Płaszcz jest cudowny, do tego ładny.
Nie, Happy Mum nie płaci mi za reklamę A mogliby
moonie_85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując