2014-01-13, 11:57
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Cytat:
Napisane przez Nozka
No to pokazuje
ona jest jeszcze na mnie ciut za dluga wiec te falbany moga nie za dobrze wygladac , ale ogolnie mi sie podoba ... pomijajac fakt ze juz mam jakies wątpy co do niej ;/ wczoraj nawet mamie malo co sie nie rozplakalam ze chyba wygladam w niej co najmniej zle....
I nie bedzie tej czarnej kokardy - zanczy kokarda bedzie ale w innym kolorze.
|
Piękna, świetnie figura w niej wygląda 
---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------
Cytat:
Napisane przez justynkie
My kupiliśmy w sobotę w Wojasie za 299 zł ale jest mała rozmiarówka, same 42-44. Chociaż TŻ nosi normalnie 45-46 a kupił 44 więc można się przejść sprawdzić.
|
Dzieki za cynka ja swojego przyszłego męża już w niedzielę naawiałam na podróż do Vistuli po garnitur i buty do Wojasa ale On iczywiście na wszystko ma zawsze czas 
---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------
Cytat:
Napisane przez anannke
pysia już nie raz pisała że ona bardzo chciałaby wesela, jej tż nie zbyt ale zgodził się dla niej. Tak więc to nie jest takie oczywiste
edit: świat katarzyny dla mnie ostatnie są najlepsze - wcale nie wyglądają jakby brakło materiału! właśnie fajnie bo nie są przekombinowane !
|
Przepraszam, ale jestem od niedawna Wami i nie wszystko zdążyłam nadroić. JEst ze 20 wątków i powoli czytam ale z mim urwisem jest raczej cięzko
|
|
|