Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-13, 11:57   #2776
sensuall
Zadomowienie

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Cytat:
Napisane przez Nozka Pokaż wiadomość
No to pokazuje
ona jest jeszcze na mnie ciut za dluga wiec te falbany moga nie za dobrze wygladac , ale ogolnie mi sie podoba ... pomijajac fakt ze juz mam jakies wątpy co do niej ;/ wczoraj nawet mamie malo co sie nie rozplakalam ze chyba wygladam w niej co najmniej zle....
I nie bedzie tej czarnej kokardy - zanczy kokarda bedzie ale w innym kolorze.
Piękna, świetnie figura w niej wygląda

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
My kupiliśmy w sobotę w Wojasie za 299 zł ale jest mała rozmiarówka, same 42-44. Chociaż TŻ nosi normalnie 45-46 a kupił 44 więc można się przejść sprawdzić.
Dzieki za cynka ja swojego przyszłego męża już w niedzielę naawiałam na podróż do Vistuli po garnitur i buty do Wojasa ale On iczywiście na wszystko ma zawsze czas

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
pysia już nie raz pisała że ona bardzo chciałaby wesela, jej tż nie zbyt ale zgodził się dla niej. Tak więc to nie jest takie oczywiste

edit: świat katarzyny dla mnie ostatnie są najlepsze - wcale nie wyglądają jakby brakło materiału! właśnie fajnie bo nie są przekombinowane !
Przepraszam, ale jestem od niedawna Wami i nie wszystko zdążyłam nadroić. JEst ze 20 wątków i powoli czytam ale z mim urwisem jest raczej cięzko
sensuall jest offline Zgłoś do moderatora