2014-01-13, 12:20
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Miłośniczki Zary część XXXIII
Cytat:
Napisane przez trammer
oj tak.
Ja ją widziałam stacjonarnie, ale cena wtedy była powalająca i nawet nie obejrzałam jej, by sobie zaoszczędzić ewentualnego bólu braku jej posiadania i chęci jej zdobycia...
no zobaczymy, chociaż ja się boję o rozmiar, bo ostatnio są z nimi jakieś zawirowania i w ciemno w swój standardowy rozmiar można nie trafić z wymiarami...
|
No ja to jej w ogóle na oczy nie widziałam...więc nic na jej temat nie mogę napisać...zakup w ciemno co do rozmiaru to ciężko czasami wyczuć...wzięłam XS jedyne co to może być za duża?
Cytat:
Napisane przez earthpace
Cori, a Ty czasem się nie przebranżowiłaś na MACa? Ja czekam do lutego i przerzucam się na inwestowanie w kosmetyki, Zara już nudzi 
|
Jedno nie wyklucza drugiego
Cytat:
Napisane przez Corii
Nie, troszke poklikałam sobie, ale po prostu to co bym chciała, to juz dawno nie ma, bo nie bylo odkad % sie ukazaly  Teraz to głownie pare rzeczy z NK bym przygarnela. Nooo, moze jeszcze jakies gacie jedne z %, ale to jak ceny spadna jeszcze i cos zostanie 
|
No to co się nie chwalisz zdobyczami?
Przypuszczam, że dostawy wyprzedażowe jeszcze będą więc jest szansa na złowienie ciekawych rzeczy 
Dzisiaj miała być spora dostawa do GK
|
|
|