2014-01-13, 12:22
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Cytat:
Napisane przez Kaigara
Ja bym chciała, ale niestety okazało się że cała rodzina narzeczonego uważa to za głupotę. Więc bez sensu coś takiego robić, bo na ślubach w ich rodzinie były księgi gości i trzeba było gonić gości i zmuszać do wpisania się. Dowiedz się jak to wygląda u Was, bo jak macie gości gonić to to nie będzie żadna frajda. Tak uważam. A to drzewko super, ale tak jak dziewczyny pisały, poprawna forma to "14 maja", a nie "14 maj" 
|
U mnie w rodzinie juz dawno nie bylo wesel, wiec raczej kazdy bedzie sie zastanawial co to jest ale co tam ... mi sie to podoba i chce miec jakas pamiatke a jak nie dadza pieczatek to sami je sobie najwyzej zrobimy z pomoca przyjaciol hehe Nie no, zartuje ... nie wiem jak bedzie, okaze sie ... tak samo mam z winietkami - u mnie w rodzinie kazdy oburzony, ze bede im wyznaczaac miejsce - tylko nikt z tych oburzonych jeszcze nigdy nie byl na weselu z winietkami i nie wie, ze to jest na prawde udogodnienie w pewnym sensie )
annanke - Nozka w jakiej cenie ta suknia? bo jest podobna bardzo do sukni znanych firm markowych i zarazem sporo kosztujących [/QUOTE]
Suknia kosztuje 2700 zł z wszystkimi dodatkami typu bolerko, 2 welony, rekawiczki itp. Ooo proszę a jakich projektantów ??
|
|
|