Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brak pracy TZ
Wątek: Brak pracy TZ
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-13, 12:32   #3
_ema_
Zakorzenienie

Dot.: Brak pracy TZ

Cytat:
Napisane przez guska Pokaż wiadomość
Witam,
Dziewczyny, chciałam opisać swoją sytuację na forum, po to, żeby ktoś spojrzał na to wszystko obiektywnie.
Otóż jestem w ponad 4letnim związku z facetem ode mnie starszym o kilka lat. On ma 28, zaczął 29 rok życia.
Przez pierwsze 3 lata szukał pracy, były to takie chwilowe, krótkie zajęcia, na 2 - 3 miesiące. Ciągle szukał. Mieszkaliśmy w innych miastach, czyli 3 lata na odległość.
Po 3 latach przeprowadził się do miasta, w którym studiuję. Znalazł pracę w call center, za marne pieniądze, pracował tam przez 9 miesięcy. Aż w końcu nie przedłużyli mu umowy. I tak od początku roku akademickiego nie ma pracy do teraz. Szukał w mieście, w którym ja studiuję i nic.. Wyprowadził się spowrotem do rodziców, 200 km dalej. Stało się tak, ponieważ nie miał się za co tutaj utrzymać, opłacić rachunków.
Plany były, że miał iść na jakiś kurs - nie szuka nic w tym kierunku. Wysyła CV przez internet raz na kilka dni i tyle. A mija już 4 miesiąc bezrobocia.. Raz był na rozmowie kwalifikacyjnej.

Proszę o opinie.
Ale umie coś konkretnego?
Bo z tego co piszesz, wychodzi na to, że ani nie ma możliwości ani chęci szukać.
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując