2014-01-13, 13:58
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.23
Cytat:
Napisane przez CzasKomety
Serio nie ma? No bo jak ja zmieniam podpis to jednoczesnie zmienia sie w moich starych postach.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Jeżeli założyłaś konto, napisałaś np. 10 postów nie mając żadnego podpisu, a następnie ustawiłaś sobie podpis i napisałaś kolejne 5 postów, to podpis będzie tylko pod tymi pięcioma ostatnimi. Za to jak później zmienisz sobie podpis na inny, to on się pod tymi pięcioma zmieni, a pod dziesięcioma pierwszymi nadal nie będzie podpisu.
Mogę się mylić oczywiście, ale chyba kiedyś jak sprawdzałam to tak było 
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------
Cytat:
Napisane przez lucciola
No właśnie. Kiedyś jak ustawiałam podpis to on automatycznie pojawił się pod wszystkimi postami i starymi i nowymi. A teraz tylko pod nowymi się pojawia. Nie zmieniałam od tamtej pory ustawień, może sam Wizaż coś zmienił? Ktoś, coś wie?
|
Inaczej - jeżeli napisałaś posty w momencie, w którym miałaś jakikolwiek podpis, to on się pod tymi postami pojawi w formie, w jakiej masz go aktualnie ustawiony. Jeżeli przez jakiś czas nie miałaś podpisu w ogóle, to pod postami napisanymi w tym okresie podpisu nie będzie już nigdy.
Jedyne czego nie wiem na 100% to czy jeśli miałaś podpis, a potem go wyłączyłaś, to czy ustawiony na nowo pojawi się pod tymi starymi postami napisanymi kiedy podpis jeszcze miałaś - tu trzeba by na technicznym pytać.
Edytowane przez Ruby Invicta
Czas edycji: 2014-01-13 o 14:00
|
|
|