2014-01-13, 14:04
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
mariolasl Marco jest taki wspaniały, znów się poryczałam jak czytałam Twój wpis, szczególnie wzruszył mnie fragment kiedy otworył oczka gdy usłyszał Twój głos dochodzi do mnie ze tez pod sercem noszę taki mały CUD... mam nadzieję ze kiedy przyjedzie Twoja mama będzie Ci troszkę łatwiej i będziesz mogła więcej czasu spędzać w szpitalu
Cytat:
Napisane przez kate1623
Melduje się po wizycie  . Położna pytała czy już się spakowałam, a mój gin powiedział, że jak bym teraz zaczeła rodzić to nikt mnie nie będzie powstrzymywał 
Czyli już nawet oni widzą końcówkę mojej ciąży
TeQiba poproszę o dopisanie wizyty 27.01 godz. 8:45 i USG 22.01 godz. 19:15 (już ostatnie  )
|
niesamowite, kiedy to przeleciało
Cytat:
Napisane przez monkaa321
.
I też nie kupuję mat edukacyjnych itp. bo przecież po porodzie młody będzie dostawał zabawek całą masę pewnie  więc po co żebyśmy my jeszcze to kupowali 
|
święte słowa
Cytat:
Napisane przez czbasia
Ja calkowicie zapomniałam o podpaskach  Zakupiłam jedne podklady bellamama i myslalam chyba, że wystarczy  Muszę się doposażyć. Też mi sie wydaje, ze takie zwykle bawelniane najlepsze będa, nie te siateczkowe. Tylko chyba jakies w rozmiarze xxxxxxxl  
|
Ja będę miała tylko te podkłady, dużo podkładów , podpasek nie kupuję wcale położna na SR powiedziała aby nie kupować w ogóle podpasek siateczkowych tylko te bawełniane podkłady właśnie
Cytat:
Napisane przez 111kicia111
Mały nie jest taki duzy jak to wskazywało ostatnie usg. Wazy 2180g w 33t3d. Pani doktor mówiła ze około 3500g powinien wazyć. Bardzo sie ciesze bo po ostatniej wizycie sie zamartwiałam ze takie duze dziecko mam. Powiedziała ze przez ostatnie 5 tygodni wolniej rósł.
Dawidek ma teraz 48 cm, a na podstawie długosci kosci udowej moge stwierdzic ze bedzie dosyc długi, dlatego nie kupuje ubranek na 56 to co mam starczy.
Nastepna wizyta 10.02 i bedzie to najprawdopodobniej ostatnia wizyta przed porodem. Pani doktor powiedziała ze wtedy zbada mnie na fotelu i będzie mniejwiecej wiedziała kiedy nastapi poród.
Usg pokazuje mi na 25.02 i w sumie kazde usg jakie miałam robione pokazuje mi termin od 17.02 do 25.02. takze pakuje torbe i czekam.  
|
|