Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odpieluszkowe zapalenie mózgu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-13, 13:06   #1447
Lillkaa
Zadomowienie

Dot.: Odpieluszkowe zapalenie mózgu

Cytat:
Napisane przez houseofcolours Pokaż wiadomość
Tytuły nikogo nie obrażają za to niektórzy tu się udzielający obrażają tytuły (co jest jednoznaczne z obrażaniem autorów tych tytułów). Śmiej się ile chcesz, ale jakoś ja nie zauważyłam aby ktokolwiek tutaj napisał 'o, jaki śmieszny tytuł', bo o to nikt nie miałby pretensji anajczęściej przewijające się określenia to 'żenujący', 'infantylny' i pochodne. A to już przekroczenie pewnej granicy.

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Komentowanie i obrażanie to dwie różne czynności.

Co do pogrubionego: użyłam słowa, które dokładnie opisuje co myślę o osobach, które są najbardziej zainteresowane wątkami, które najczęściej zupełnie ich nie dotyczą (i kompletnie nie rozumiem po co w ogóle tam wchodzą?) i wchodzą na nie tylko po to, żeby zaraz z nich wyjść i na wątku do tego przeznaczonym wylać jad i chamstwo. I dalej nie rozumiem PO CO TO? Komuś ulży w tej sposób że obśmieje i obrazi bogu ducha winne matki i ich wątki?
No po prostu pewne grono raził ten infantylizm tytułu. Może dziewczynom skojarzyło się z często spotykanym zdrabnianiem wszystkiego przez mamy. Mi się skojarzył. Wy to odbieracie inaczej, a część ludzi inaczej.

Lillkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując