Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony 2013 - łączmy się! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-13, 13:19   #943
ennostiel
Zakorzenienie

Dot.: Żony 2013 - łączmy się! :)

Cytat:
Napisane przez poziomkapaula Pokaż wiadomość
To ja zacznę od pytania:
czy znacie jakieś przepisy na dietetyczne ciasteczka?

Mąż zaczął tydzień temu dietę i chcę mu troszkę w tym towarzyszyć (generalnie postanowiliśmy wdrożyć zdrowszy tryb życia), ale chyba największy problem, to ochota na słodkie
I tak sobie myślę, że chyba lepiej wybrać mniejsze zło i zjeść od czasu do czasu jakieś własnoręcznie upieczone zbożowe czy owsiane ciasteczko, niż całkiem przegrać ze swoją słabą "silną wolą" i wsunąć czekoladę
Ja kiedyś robiłam bardzo podobne do tych: http://niebonatalerzu.blogspot.com/2...a-owsiane.html ale to średnio dietetyczne... no i Oreo to nie są

Cytat:
Napisane przez bride88 Pokaż wiadomość
dziewczyny to co ja przechodzę z moją pralką to się w głowie nie mieści...
nowiutkie beżowe spodnie TZta, raz ubrane wsadziliśmy do prania - z prania wyszły całe poplamione, normalnie calutkie usiane jakby plamami z tłuszczu
Już prawie całą swoją bieliznę zniszczyłam w innym praniu, 3 białe bluzki, jeansy, już nie mam słów niedługo nie będę miała w czym chodzić
przed świętami był koleś przysłany przez sklep po złożeniu przez nas reklamacji ale nie zrobił kompletnie nic, kazał tylko kupić jakiś proszek i zrobić pranie bez ubrań. Kupiliśmy, zrobiliśmy i nic nie pomogło. Byliśmy wczoraj zgłosić znowu reklamację i znowu będziemy czekać tydzień na "fachowca" który nie zrobi nic
normalnie osiwieję...
nowe spodnie za 200zł, których długo z TZtem szukaliśmy nadają się do wywalenia przecież im tego nie popuszczę
Oczywiście, co to ma kurde być! Najlepiej zażądać odszkodowania PLUS zadośćuczynienia za poniesione straty, bo bez przesady...

Ślub
ennostiel jest offline Zgłoś do moderatora