2014-01-13, 14:30
|
|
|
Zadomowienie
Lokalizacja: To stąd, to stamtąd, a czasem jeszcze skąd indziej;-)
|
Dot.: Mamusie sierpień 2014
Cytat:
Napisane przez fiolusiek
Dziewczyny które mają swoje maluszki już. Podnosicie i nosicie wasze pociechy  Mój synek ma 15 miesięcy i czasem muszę go podnieść, przenieść.. Boję się, że mogę tym fasolce zaszkodzić.
Nie podnoszenie go wogóle jest nierealne..
|
Ja mam corke 22 mies, wazy jakies 10 kg moze ciut wiecej. Podnosze Ja, bo nie mam wyjscia, dzis wyszlysmy na spacer na nozkach i jak sie zmeczyla, kazala sie niesc, wiec kawalek nioslam. Staram sie nie dzwigac, ale czasem nie ma wyboru. Gdzies czytalam, ze do 30 kg kobiety moga dzwigac, ale wiadomo ze to wtedy, jak nie ma zadnych przeciwskazan.
Cytat:
Napisane przez mamuska11
Ja mam dokładnie tak samo jak przeszły mi objawy na kilka dni to miałam straszna ochotę na sex ale objawy znowu wróciły i nawet o tym nie myśle  ale z tego co pamietam to w poprzedniej ciazy 2 i 3 trymestr miałam o wiele większa ochotę niż normalnie 
|
Moja ochota na przytulanki z kolei jest zmienna. Na samym poczatku mialam ogromna, potem przeszlo, potem znowu, wlasciwie codziennie mialam ochote, a teraz znowu nic a nic
Cytat:
Napisane przez mamuska11
Mnie strasznie połamało mam takie bole w krzyżu i promieniuje mi do prawej nogi ze czasami chodzić nie moge jestem załamana miałam dziś tyle rzeczy zaplanowanych sprzątanie zakupy itp a ruszyć sie nie moge a do tego strasznie mi słabo i kręci mi sie w głowie takze jak narazie to leżę w łóżku ale i tak nie poodpoczywam bo moja Zuzka zrobiła sobie ze mnie tor przeszkód biega skacze chowa sie pod kołdrę..... Czekam tylko aż zaśnie na 2 godzinki to tez sie zdrzemne a pózniej muszę odebrać starsza córkę ze szkoły dzisiaj ma 10 urodziny imprezę miała w weekend takze dziś na spokojnie....mdli mnie  ach ta ciąża mam nadzieje ze bedzie chłopak bo jak następna dziewczynka to zapewne będziemy jeszcze w przyszłości probowac na chłopca a ja juz chciałabym troszkę zadbać o siebie mam spora nadwagę....
|
Kochana, wyglada mi to na rwe kulszowa. Pewnie macica sie rozciaga i cos Ci na nerw uciska, stad dolegliwosci. Mnie tez ostanio bolalo, promienuje mi do posladka, w poprzedniej ciazy tez mialam rwe ale jak juz mialam brzuch duzy. Odpoczywaj, a najlepiej popros kogos o pomoc w obowiazkach domowych, jesli masz oczywiscie mozliwosc!
|
|
|