Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-13, 13:44   #76
meire
Zakorzenienie

Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.

Cytat:
Napisane przez marti_88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny bylam u gina. Tak sie zrazilam, że muszę poszukać nowej.
Wszystko na odwal na szybko i tylko następny, następny. ..
Eh. Niby zrobiła usg. Wszystko ok. Ciąży nie ma. Okresu nie ma. O wszystko musiałam dopytywac. Nawet jak skończyła usg to od razu do biurka tyle powiedziała "Proszę sie ubrać"
A ja dopiero pytam czy wszystko w porządku. ..
I mowie kobiecie ze chce mieć dziecko co powinnam brac jakie badania a ona jakaś taka żeby tylko odwalic wizytę. I wiecie co mi powiedziała? "Porobic sobie badania, brac kwas foliowy i zachodzić w ciążę"

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
o, masakra.. jesteś już kolejną dziewczyną, która ma pecha do gina.. szkoda gadać, co za lekarze..
poszukaj faceta, tak laski sobie chwalą..

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
a ja to bym chciała bliźniaki i koniec bo mąż chce tylko 1, a tak nie miałby nic do gadania

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

no to faktycznie bardzo dużo uwagi Ci poświęciła...
Spryciula..
ja to jestem obciążona genetycznie bliźniakami.. z każdej możliwej strony w rodzinie się zdarzały.. więc się masakrystycznie tego boję, bo ja bym nie chciała..

A ja patrząc na to, co się dzieje w tym cyklu, to tak sobie myślę, czy nie zrobić sobie jeszcze jednego miesiąca przerwy.. mąż też mi mówi,że może organizm jeszcze do siebie nie doszedł i może lepiejpoczekać i zobaczyć, co się będzie działo w kolejnym cyklu...
Sama nie wiem już co robić...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora