Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-13, 15:04   #22
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

U nas stara śpiewka. Źle zajmuję się dzieckiem (bo się drapie i ma ślady...) a poza tym dotorka stwierdziła, że nie może mi wypisać recepty na mleko bo zaświadczenie ważne było do listopada. Nic nie dało tłumaczenie, że dwa razy od listopada mieliśmy przekładane testy - dwa razy z powodu zapalenia oskrzeli. Nie wypisała. A potrzebowałam na dwa opakowania - bo 11.02 jak się uda idziemy do szpitala. Nic nie dał wypis ze szpitala po naszej jajkowej akcji i wyraźne na nim zalecenie - dieta bezmleczna i bezjajeczna...

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Dzisiaj w przychodni zeżarłam wszystkie nerwy! Myślałam, że szlag mnie trafi! Ten bufon nazywający się lekarzem mówi do mnie, że on mi skierowania nie podstempluje bo jak to może być, że jeden wystawia a drugi ma płacić! Myślałam, że mnie tam rozniesie pytam się go, czy to on z własnej kieszeni będzie płacił czy raczej my ubezpieczeni płacimy za to, żeby się bezpłatnie leczyć!!!??? Mówię Wam, o mało się z nim nie pokłóciłam.
I od razu stwierdziłam, że zmienię lekarza. Chociaż rodzinny mojego męża wcale nie jest lepszy. Jak ten poszedł do niego po skierowanie do genetycznej to powiedział, że takie skierowanie powinien ginekolog wypisać

Och, co ja się dzisiaj miałam. Czekam teraz na wyniki badań. Powtórzyłam ten antykoagulant, zrobiłam morfo i dimery.

Ojej, muszę iść się jakoś odreagować
ja właśnie odreagowałam dzisiejszą wizytę paczką delicji

Nie rozumiem dlaczego lekarze (w większości przypadków jakie znam) wywyższają się tak bardzo nad innych). Nie kumam.

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Inutil wiem że Anity nie ma na liście dlatego mówię abyś wpisała

Rena

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Inutil ja myślę aby te zaginione mamusie były z prawej str na dole...i w kolorze...

Mamy zaginione:
Shehzadi -Ania, 28 lat (Aniołki: Dawid 2.05.2011, Dominika 29.11.2011)
margo_78 - Aneta, 33 lata (Aniołek Piotruś 17.11.2011)
Mmedeah88 - Ania, 23 lata (Aniołek Antoś 6.07.21012)
alonka00 - Ilona, 22 lata (Aniołek 6.12.2011)
anusia1808 - Ania, 29 lat (Aniołek 01.03.2012)
Kathe - 22 lata (Aniołek 31.08.2012)
zrobione, nie będę wpisywała samego imienia. Jak będzie proszę dajcie jej znać, żeby napisała mi wszystkie potrzebne informacje? ok?

Perse u nas też był problem z przesikiwaniem. I to prawda, za duże dzieci przesikują. Ale u nas też problemem były wszystkie pieluchy. Długo używaliśmy dady biedronkowych - i pasowały mi. Ale noc w noc Julek był mokry. Jak wróciliśmy do pampersów - problem zniknął i od tego czasu ani razu się nie zdarzyło. Zresztą Julek ma dziwny tyłek - podrażniają go 'niby' delikatne i mało chemiczne chusteczki - jedyne które są ok to pampers i nivea

Edytowane przez inutil
Czas edycji: 2014-01-13 o 15:08
inutil jest offline Zgłoś do moderatora