2014-01-13, 15:25
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Jestem już w pociągu do domu. Dziękuje Wam Kochane za tyle miłych słów. Jesteście cudowne!
Charliz jedziesz?
Cytat:
Napisane przez laurka23
100 lat dla Dorotki Filipka i Zuzi!
Idę dziś do dentysty 
|
Przyłączam się do życzeń. Mnóstwo buziaków ode mnie i Blanki!
Przeczytałam w pierwszej chwili że z Małym idziesz do dentysty 
Cytat:
Napisane przez Delicjanka
Fewciu, mega Ci współczuje, cholera... nie wiem co Ci doradzić, raz byłam na stażu... dwie babki były tak straszne, ze se załątwiłam na 1.5 msc zwolnienie ;///
|
Ja wychodzę z założenia że atmosfera w pracy to 90% sukcesu.
Cytat:
Napisane przez nancykenator
Kochana, jesteś "nierokującym" pracownikiem... skądś to znam :/
---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------
Ifwka niepoważny ksiądz... :/
|
dokładnie tak,ładnie to ujęłaś.
Cytat:
Napisane przez scotasia
Wszystkiego najlepszego dla maluszków, które dziś obchodzą roczek! Dorotko, Zuziu, Filipku duużo uśmiechu Wam życzę
Fewciu to straszne  nawet nie chcę myśleć, jakie to uczucie. Sama z coraz większym strachem myślę o tej pracy swojej  nie wiem, czy będę potrafiła wyjść i zostawić płaczące dziecko
To strasznie trudny temat...
|
dla mnie to też trudny temat. Łzy mi ciekną jak patrzę rano na Mała. Ale z drugiej strony wiem że muszę pracować. Chce też,ale nie tu.
Cytat:
Napisane przez neti1
Fewciu....siły Ci życzę...i tule mocno, mnie się nie opyla, wracac do pracy(to wiesz) i choc finanse nie dają mi spokoju-to jakoś tak mi na,sercu dobrze ze nie wrócę do tego bu....de..lu przynajmniej na razie-to co się dzieje teraz w urzędach-z pracownikami, z relacjami..jakie są zachowania-SZOK. Trzymam kciuki kochana, postaraj sie byc spokojna  ...w duchu
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Starałam się jak mogłam. Nie dam im tej satysfakcji. O nie 
Cytat:
Napisane przez insolito
|
Bardzo delikatnie powiedziane.
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44578845]Fewciu, jeśli poważnie myślisz o rezygnacji z pracy to idź do szefostwa i porozmawiaj, czy na mocy porozumienia stron mogłabyś wypowiedzenie dostać. Najwyżej ci odmówią. Inna rzecz, że Blaneczka zwyczajnie może mieć gorszy etap teraz i dlatego płacze...
Dziękuję za życzenia roczkowe dziewczyny * no i od nas najlepsze życzenia dla Filipka i Zuzi [/QUOTE]
Wiesz tylko z nimi się nie da rozmawiać. Tu jest jak w prywatnej firmie. Rozmyślalam trzy noce,mam kilka pomysłów ale trudnych do zrealizowania. Będę jeszcze analizować sytuację.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|