Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-13, 15:25   #3774
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)

Jestem już w pociągu do domu. Dziękuje Wam Kochane za tyle miłych słów. Jesteście cudowne!

Charliz jedziesz?

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
100 lat dla Dorotki Filipka i Zuzi!
Idę dziś do dentysty
Przyłączam się do życzeń. Mnóstwo buziaków ode mnie i Blanki!
Przeczytałam w pierwszej chwili że z Małym idziesz do dentysty

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość

Fewciu, mega Ci współczuje, cholera... nie wiem co Ci doradzić, raz byłam na stażu... dwie babki były tak straszne, ze se załątwiłam na 1.5 msc zwolnienie ;///
Ja wychodzę z założenia że atmosfera w pracy to 90% sukcesu.

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
Kochana, jesteś "nierokującym" pracownikiem... skądś to znam :/

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Ifwka niepoważny ksiądz... :/

dokładnie tak,ładnie to ujęłaś.

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego dla maluszków, które dziś obchodzą roczek! Dorotko, Zuziu, Filipku duużo uśmiechu Wam życzę

Fewciu to straszne nawet nie chcę myśleć, jakie to uczucie. Sama z coraz większym strachem myślę o tej pracy swojej nie wiem, czy będę potrafiła wyjść i zostawić płaczące dziecko
To strasznie trudny temat...
dla mnie to też trudny temat. Łzy mi ciekną jak patrzę rano na Mała. Ale z drugiej strony wiem że muszę pracować. Chce też,ale nie tu.

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Fewciu....siły Ci życzę...i tule mocno, mnie się nie opyla, wracac do pracy(to wiesz) i choc finanse nie dają mi spokoju-to jakoś tak mi na,sercu dobrze ze nie wrócę do tego bu....de..lu przynajmniej na razie-to co się dzieje teraz w urzędach-z pracownikami, z relacjami..jakie są zachowania-SZOK. Trzymam kciuki kochana, postaraj sie byc spokojna...w duchu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Starałam się jak mogłam. Nie dam im tej satysfakcji. O nie

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Buziaki dla: Dorotki, Filipka i Zuzi

Kolejny raz powtórzę, że mamy chore państwo
Bardzo delikatnie powiedziane.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44578845]Fewciu, jeśli poważnie myślisz o rezygnacji z pracy to idź do szefostwa i porozmawiaj, czy na mocy porozumienia stron mogłabyś wypowiedzenie dostać. Najwyżej ci odmówią. Inna rzecz, że Blaneczka zwyczajnie może mieć gorszy etap teraz i dlatego płacze...

Dziękuję za życzenia roczkowe dziewczyny * no i od nas najlepsze życzenia dla Filipka i Zuzi [/QUOTE]

Wiesz tylko z nimi się nie da rozmawiać. Tu jest jak w prywatnej firmie. Rozmyślalam trzy noce,mam kilka pomysłów ale trudnych do zrealizowania. Będę jeszcze analizować sytuację.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora