Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-13, 14:28   #2836
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Ysia, dla mnie cywilny jest jedynym ślubem, więc nie odmówiłabym sobie prawdziwej ślubnej kiecki
Btw, odnośnie tego pharmacerisa - ile go na ryjek mam nakładać? Jak go nałożę, to on mi cały od razu się wchłania, tak ma być?
Zostaje na skórze taka lepka warstewka, ale ogólnie się wchłania błyskawicznie.
P.S. Dzisiaj w drogerii mnie oświeciło, że mi się broda łuszczy jak 102, wyglądam jak głupek
Ale też na brodzie najwięcej syfu miałam..

Positive rebel - buty nie bardzo mi się podobają
Ale prawda jest taka, że i tak ich prawie nie będzie widać, więc ważne żeby były wygodne!

Nozka, ja nie przepadam za takimi falbanami, ale suknia na Tobie wygląda naprawdę dobrze, nie wiem skąd wątpliwości! Nie powinnaś ich mieć )
Kokardę zdecydowanie bym wywaliła

Sensuall - tak, będę rzucać bukietem

Paris,ale przelicz sobie: 230zł,a w tym ALKOHOL i ciasto, napoje, nic już nie kupujesz.
Ja mam 175zł od osoby, ale: ciasta, tort, paczki z ciastami, wódka, wino, napoje gazowane - wszystko to musimy dokupić.
Niemniej jednak IMO czwartek to bardzo ryzykowna data
Gdyby ktoś bardzo bliski mi brał ślub w czwartek, to bym pojechała, ale gdyby to była np. jakaś dalsza kuzynka, to byśmy zrezygnowali i pewnie nie tylko my...

Mnie rzucanie podwiązką jakoś hmmm, obrzydza
Dla mnie podwiązka to jak bielizna, więc nie chciałabym żeby ktoś rzucał we mnie podwiązką

rabbitka, buty fajne!
Ty masz kiecę białą, czy ecru?

moniczka, super, że biustonosz doszedł!

Opiumalfa, jeśli kościelny bylby dla mnie tym jedynym i ważnym ślubem, to wzięłabym cywilny bez nikogo
A z ciekawości, nie możecie wziąć tak, jak u nas konkordatowego?

Byłam dzisiaj w Promodzie i nie było opasek
A wymyśliłam, że jak będę mieć koka+warkocz, to może właśnie opaskę bym zalożyła, zamiast kwiatka?
Macie jakieś inne pomysły? Szukać jakiejś spinki/grzebienia?

Obeszłam całą galerię i znalazłam JEDEN piekny żakiet, pudrowy róż, super skrojony, ale z tych dłuższych, a do kiecki bym chciała króciutki.

Aaaa btw, wlazłam dzisiaj na wagę i -3kg po miesiącu
ale jeszcze dłuuuuga droga przede mną..
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora