2014-01-13, 15:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,
Hej
Jak zwykle - na bieżąco ale bez cytowania, bo czytam podczas karmienia i nie mam jak...
Dziękuję za miłe słowa odnośnie moich wypocin.
Ale dziś kryzys nocny... zuzka zasnęła przed 21, po zaledwie 15 minutach cycusia. I spała do 1:40. Szkoda, że ja się położyłam o 1, a Tż o 1;30... No ale zjadła, raz dwa i śpimy dalej. O 4 pobudka. Zjadła, zasnęła przy cycusiu, odkładam ją, budzi się i stęka... I tak to trwało do 6...... Wtedy skapitulowałam, po wzięciu dwóch tabletek paracetamolu wzięłam ją do naszego łózka, cycek na wierzch i tak sobe kimałyśmy...
Mamy wyniki i nie jest różowo Najwyższy stopień refluksu pęcherzowo-moczowodowego, czyli mocz się cofa do nerek... Póki w moczu nie ma bakterii to jeszcze pół biedy, ale cofanie się moczu zakażonego może prowadzić do ostrej niewydolności nerki ;( Więc trzeba się wystrzegać najmniejszych infekcji. 30 % szans, że to minie samo... Reszty wyników nie ogarniam, trzeba czekać do wizyty u urologa.
Naprawdę chcialabym móc to wziąć na siebie ;( Czuję się winna, bo może zrobiłam w ciąży coś, co miało wpływ na rozwój tej wady... Tż mówi, że to nieprawda, a ja nie mogę przestać się obwiniać...
|
|
|