2014-01-13, 17:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
Cytat:
Napisane przez little traveler
Witajcie dziewczynki 
Mogę dołączyć? 
Mam na imię Ania, ważę ok. 56kg przy wzroście 156cm. Kiedyś ważyłam 48kg, ale przytyłam po operacji na kolano, a później przez mocne leki.
Chcę wrócić do dawnej wagi dzięki zdrowemu odżywianiu, ruchowi i pozytywnemu nastawieniu  Chcę to osiągnąć do 18. urodzin, do czerwca.
|
jasne wszyscy są mile widziani
Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy
Witamy w Gronie Najzgrabniejszych lasek tego lata 
|

Cytat:
Napisane przez Karolinek1987
cześć dziewczynki  w końcu jestem w domu 
nawet mi nie jest szkoda, że nie jestem u TŻa bo teściowa mnie już zaczeła wkurzać, wczoraj cztery razy schodziła do nas i namawiała mnie do zjedzenia żurku z kiełbasa i ziemniakami i sernika a jak poszliśmy do nich i powiedziałam głośno NIE CHCĘ, NIE JESTEM GŁODNA to się obraziła i przestała się do mnie odzywać  czy to jest normalne obrażać się bo ktoś zjadł obiad i nie chce drugiego?  masakra
także jestem u rodziców, właśnie się uporałam z rozpakowywaniem i zaraz się zabieram za pracę 
nie muszę planować jadłospisu bo zaczynam jutro tą kaszaną dietę tylko nie wiem ile mam jej ugotować-ile mi wyjdzie takiej ugotowanej z sypkiej  muszę poczytać, jedne babki piszą ,żeby jeść tak 600g dziennie a ja obliczyłam, że żeby wyrobić 1000kcal musiałabym zjeść prawie 1kg
jak wasza dietka dziś i ćwiczenia? jak Wam mija poniedziałek(nienawidzę:m ur 
|
faktycznie teściowa przesadziła ciekawe czy ona je 5 obiadów:P
to troche tej kaszy musiałabyś zjeść faktycznie 1 kg  
ja własnie wróciłam z uczelni, gotuje sobie właśnie makaron i odgrzewam zraziki wołowe a potem orbitrek i czekam na TŻ 
|