2014-01-13, 16:16
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Niemiecka firma ChriMaLuxe Minerals - odkrycie!
Wlasnie dostalam paczke Jak zwykle ekspresowo, zaplacilam w piatek wieczorem, a paczka przyszla w poniedzialek rano (dostawca sie ze mnie smial, bo mnie obudzil i otworzylam mu wygladajac raczej niewyjsciowo ). Obowiazkowo w liscie jakies slodkosci, probka gratis i rachunek pieknie schowany w kopercie. Naprawde dobra firma
Zamowilam dwa podklady o normalnym kryciu. Oba Neutral, nr 3 i 4. Numer 2 byl na mnie za jasny, dobry jako korektor pod oczy. Moim zdaniem numery do 3 sa jasne, alabastrowe, a od 4 w gore maja juz w sobie nutke brazu.
Podklady z innym kryciem sa owszem wydajne, ale trzeba uwazac, bo jak da sie ich wieksza ilosc to robi sie ciasto na twarzy Do tego mam dwa korektory, jeden zielony, a drugi zolty. Zolty jest swietny na okolice oczu, ale ma dosc intensywny kolor, wiec tez trzeba uwazac z iloscia. To samo zielony - baaardzo malutka ilosc daje dobre efekty na zaczerwienienia. Dlatego kosmetyki sa megawydajne
Mam tez brazer do twarzy (chyba nr 12, nie pamietam. sprawdze i napisze jak ktos jest zainteresowany), wyglada bardzo naturalnie, wspaniale. I mysle ze bedzie pasowal kazdemu, ma uniwersalny, brazowy kolor bez pomaranczu w sobie. Ja daje go bardzo malutko, osoby z ciemniejsza karnacja moga poszalec i tez bedzie wygladac wspaniale Dobry do konturowania twarzy.
Generalnie polecam Nie spotkalam jeszcze kosmetykow, ktore daja takie naturalne wykonczenie i sa tak zdrowe dla skory. Moze nie sa extra trwale, szczegolnie teraz w zime kiedy zdarzy mi sie zmazac podklad z brody szalikiem (a moze dlatego mi sie to tak czesto zdarza, bo nie czuje makijazu i zapominam na niego uwazac ). Mimo wszystko czuje ze sie z nimi dlugo nie rozstane, tak jak z henna na wlosy, czarnym mydlem i innymi naturalnymi cudami Chyba popadam w paranoje...

Kubuś 27.03.12
|
|
|