Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy mu sie nudzi ?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-13, 17:17   #8
skazana_na_bluesa
.

Dot.: Czy mu sie nudzi ?

Cytat:
Napisane przez anka1612 Pokaż wiadomość
dzieki wszytstkim za rady, wezme je gleboko do serca, wiedzialam od zawsze ze liczy sie z matka, ale to do konca tak nie jest ze jest mamisynkiem, u nich bardziej panuje relaca mili az do bolu i nadskakiwanie, a za 2 dni wyzywanie od najgorszych, nie raz bylam swiadkiem takich scen, u nich w rodzinie zawsze kasa byla wazna i podzial co moje co twoje - nie jedz tego bo to ja kupilam i to moje. TZ zawsze dokladal sie do domowoego budzetu kiedy z nia mieszkal, a teraz kiedy sie lepiej powodzi, mama mila to jej wysyla, a kiedy ona jest mila to on sie cieszy ze ma super rodzinke, a nie widzi tego ze nie raz traktowala go jak psa

niedawno mielismy problem z kumplem, to do mamy o rade dzwonil, to kopara mi opadla, ze nagle tak sie kochaja
to akurat częste, że po wyprowadzce kontakty się poprawiają. matka ma motywację, żeby być miłą, bo inaczej kasa przeleciałaby jej koło nosa. tak czy siak facet zachowuje się jak buraczysko. nie wierzę, że wcześniej było wszystko cacy. ja bym się wymiksowała z tego związku jak najszybciej. i zabezpieczyła swoją część odłożonych pieniędzy, jeśli macie wspólne konto.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując