Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniówki 2014 - łączmy się :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-13, 16:24   #203
Miminek
Raczkowanie

Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)

Cytat:
Napisane przez Kropka_88 Pokaż wiadomość
Miminek- masz u siebie w miescie tesco i czy tam probowalas szukac stroju? Pare dni temu bylam na zakupach i wlasnie w oczy rzucilo mi sie mnostwo strojow karnawalowych na dziale dzieciecym

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Ooo widzisz, tesco nie wpadło mi do głowy ale z drugiej strony, nasze tesco ma 5 regałów na krzyż i nawet nie wiem czy mają tam coś takiego jak dział dziecięcy.

Cytat:
Napisane przez martek Pokaż wiadomość
Witam kobietki, wczoraj i dziś rano ujrzałam na testach dwie kreseczki druga była słabsza, więc dla pewności udałam się dziś do laboratorium. Wynik bety - 80 mIU )) wg norm z mojego labo to 4 tydzień i tak też wynika z moich obliczeń. Więc przyłączam się do Was
Witaj i gratuluję

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

W weekend sobie spacerowaliśmy dwa dni, odwiedziliśmy szwagierkę i szwagra no i znajomych i te dwa dni mnie tak wykończyły, że dzisiaj w nocy miałam zerowe problemy ze snem i wstałam o 9
Łapią mnie nudności ale do połowy dnia mnie trzymają i jem na siłę jakiś mały posiłek żeby fasolka miała witaminki
Męczy mnie to, że przy tych nudnościach czuję taki ścisk w żebrach a dokładniej w mostku...jakbym powietrza nie mogła głęboko zaczerpnąć
A tak ogólnie dzisiaj zrobiłam sobie dzień lenia i przesiedziałam w domku w dresie
Za tydzień lekarz i teraz już nie dopuszczam do siebie obaw, że coś może być nie tak.
Mój TŻ powiedział mi, że będzie co będzie i nie mam się co martwić bo nie mam na to wpływu a smutek i nerwy nie pomogą tylko zaszkodzą. Także czekam na to bijące serduszko i myślę sobie, że może gdyby coś było nie tak to organizm dał by mi jakoś znać

A tak w ogóle...razem z TŻ odczuwamy paniczny strach przed "przytulaniem" Też to macie? Naczytałam się głupot jak zwykle i niby można ale zaraz jest napisane, że "szczyt" prowadzi do skurczy no i spanikowałam
Jestem w szoku, że jestem już w sumie dorosłą babą a tu takie problemy
Ale jak ktoś dwa lata walczył o dzidziusia i nagle jest to pojawia się niestety panika przed wszytskim
U mnie najgorsze jest to, że nie mogę się ogarnąć- posprzątam rano, pójdę po jakieś zakupy, w razie potrzeby pomogę mężowi u niego w pracy a tak to najchętniej cały czas bym spała i nie ważne ile godziny w nocy śpię, a przydało by mi się wziąć za siebie bo muszę dokończyć rozdział pracy mgr. Jeżeli natomiast o mdłości chodzi to czasem czuję takie bardzo ciężki żołądek, ale mimo wszystko większość czasu jest okej. Co do seksu... my ostatnio nie mogliśmy się opanować, ale bardzo uważaliśmy i wszystko jest w porządku

Cały czas myślę o tym czy zobaczę to maleńkie serduszko na kolejnej wizycie...

Miminek jest offline Zgłoś do moderatora