Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-13, 17:42   #2889
Lemon_Drop
Zadomowienie

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
https://pl-pl.facebook.com/pages/Bea...46403415551319 jest przepyszne i jedyne po którym nikt nie ma zgagi co jest dość istotną kwestią dla niektórych kupujemy białe półsłodkie i czerwone półsłodkie polecam bo na prawdę bardzo dobre, litrowe a nie drogie
Gdzie kupiłaś i za ile?? Nie ma problemu żeby kupić w zwykłym sklepie?

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
i bardzo ważne pytanie - czy kuli dziś się pojawiła na wątku? )
Ja jej nie widziałam

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Kobietki, zaraz będe nadrabiać, ale najpierw obwieszczam, że zaliczka za suknię wpłacona
konto o parę stów lżejsze, ale

moja suknia do model z 2014 roku z kolekcji annais bridal ola la.
Model sukni to filipa (i czapka z głowy dla tej, której udałoby się znaleźć zdjęcie katalogowe na internecie choć mała strata bo zdjęcie jest wyjątkowo niekorzystne ) Zdjęcia na sobie nie mogłam zrobić bo ten model był już wyczekiwany przez inny salon i tam pojechał

Na żywo sukienka stanowi praktycznie połączenie tych dwóch z załącznika:
Góra zabudowana, dół lejący jak w pierwszej
Plecy zabudowane koronką i takie guziczki, ale jeszcze dłuższe jak w drugiej.
Mojakaren gratki tylko szkoda że nie ma fotki.... Kiedy masz pierwszą przymiarkę?

---
My god! Wróciłam własnie z treningu - jednym słowem masakra! 3 tygodnie przerwy a pot się ze mnie lał że szok!
No i smutno mi bo TŻ pojechał do Olsztyna w delegację na kilka dni i nie zdążyliśmy się nawet pożegnać