Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-13, 20:39   #222
Leine
Zakorzenienie

Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.

Vioris no co Ty, całą
Cała blacha jest, każdy dostał po kwadratowym kawałku i jeszcze jeden został i nie ma kto jeść...

Cytat:
Napisane przez Olgietka Pokaż wiadomość
uprawialiśmy namiętny nieprokreacyjny sex szyba jest cała... Wypadła tylko z mocowań w suficie (to taka szklana ściana)
tż Cię zaskoczył pod prysznicem? Przepychanie rur było taaa?
Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
a ja uwielbiam łóżko tylko dla siebie chociaż nie powiem mam dni, że bym się przytuła do niego czy chociaż zarzuciła nogą, bo lubię
oj ja też... codziennie tak zasypiamy na materacu 90x200 bo tż wyrzucił drugi i teraz mam męki!!!!! dlatego tak bardzo się cieszę jak córa się budzi i idzie spać do niej... dziś mówił: podeszłem do córki, ale było ok to wróciłem do łóżka a tam miejsca dla mnie już nie ma bo ja się rozłożyłam

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Też lubię zarzucać nogę a tż się wkurza
ja mojemu aż na plecy czasem zarzucam to ten wkurzony mówi: "może na głowę od razu zarzuć??"
Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Ogłaszam wszem i wobec, że pierwszy skalpel za mną myślałam, ze będzie gorzej przy nogach myślałam, że będzie kryzys, ale jak już przeszła na brzuch to wiedziałam, że dotrwam do końca
lecę pod prysznic i l like love
super!!!!! Jestem z Ciebie dumna!!!
Ja zaraz będę wpier...ć lody z orzechami a co tam... trzeba się czymś pocieszyć jak jajca bolą, kolano boli..
Leine jest offline Zgłoś do moderatora