2014-01-13, 20:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.
Vioris no co Ty, całą 
Cała blacha jest, każdy dostał po kwadratowym kawałku i jeszcze jeden został i nie ma kto jeść... 
Cytat:
Napisane przez Olgietka
 uprawialiśmy namiętny nieprokreacyjny sex  szyba jest cała... Wypadła tylko z mocowań w suficie (to taka szklana ściana)
|
tż Cię zaskoczył pod prysznicem? Przepychanie rur było taaa?
Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88
a ja uwielbiam łóżko tylko dla siebie  chociaż nie powiem mam dni, że bym się przytuła do niego czy chociaż zarzuciła nogą, bo lubię 
|
oj ja też... codziennie tak zasypiamy na materacu 90x200 bo tż wyrzucił drugi i teraz mam męki!!!!! dlatego tak bardzo się cieszę jak córa się budzi i idzie spać do niej... dziś mówił: podeszłem do córki, ale było ok to wróciłem do łóżka a tam miejsca dla mnie już nie ma bo ja się rozłożyłam 
---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------
Cytat:
Napisane przez God Of War 20
Też lubię zarzucać nogę  a tż się wkurza 
|
ja mojemu aż na plecy czasem zarzucam to ten wkurzony mówi: "może na głowę od razu zarzuć??" 
Cytat:
Napisane przez manieczka1
Ogłaszam wszem i wobec, że pierwszy skalpel za mną  myślałam, ze będzie gorzej  przy nogach myślałam, że będzie kryzys, ale jak już przeszła na brzuch to wiedziałam, że dotrwam do końca 
lecę pod prysznic i l like love 
|
super!!!!! Jestem z Ciebie dumna!!! 
Ja zaraz będę wpier...ć lody z orzechami a co tam... trzeba się czymś pocieszyć jak jajca bolą, kolano boli..
|
|
|