Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-13, 20:06   #4595
dzoan
Zakorzenienie

Dot.: Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V

Cytat:
Napisane przez AgaPlast Pokaż wiadomość

jestem straszna matka. Moje dziecko marudne po szczepieniu i troche sobie drzemki rozwaliło a ja zeby jej
nie nosic wpakowałam ja do bujawki i włączyłam jej tv .oglada piłke reczna i jest cicho od 10 min. uffffffff co za ulga
Tz nie ma a ja nie mam czasu nawet kanapki zjesc
piłka ręczna

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Ja ledwo żyję, młody jęczy i jęczy ... nie chce się obracać z plecków na brzuszek chociaz robił już to. Jedynie to obraca się za smoczkiem on jest już tak uzależniony, że chyba do szkoły pójdzie z moniem

Szukam opisów fotelików, myślę i myślę, trzeba coś wybrać bo młody juz ledwo się mieści w ten co mamy aktualnie, głowa jest już prawie na równi z fotelikiem.

Zastanawiam sie nad tym w przedziale 9-18 kg, bo ponoć lepiej jest kupić 9-18, a potem ten do 36kg. Myślę ...

jakie wy kupujecie?

dobrze, że o tym piszecie..nie wiedziałam, że lepsze recenzje są tych 9-18

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Własnie skończyła sie moja cierpliwosc
Na raczkach i źle, smoczek co chwile wypluwa i ryk
teraz płacze w łózeczku a ja mam dosyc

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Godzine temu dzwonil wlasciciel naszego przyszlego auta i jak dobrze pojdzie to na poczatku lutego juz bedzie nasze)))))

I prosze o kciuki jutro bo mamy szczepienie.

Was i dziewczyny mam pytanie jak juz się zrobi ekspozycje na gluten i będzie ok to potem juz normalnie kaszki glutenowe podawać czy przechodzicie na bezglutenowe? Bo tak się zastanawiam, a o to na warsztatach nie zapytałam....

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
za jutrzejsze szczepienie

Super, że autko tak szybko dla Was szykowane
My też musimy kupić auto w tym roku, tylko kasy uzbieranej jeszcze nie mamy. Ciężko idzie

Z tymi kaszkami to nie jest czasami tak, że podaje się je naprzemiennie jakoś? glutenowe i bezglutenowe..wydaje mi się, że w rozpiskach hippa czy bobovity tak widziałam.

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora