|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Cytat:
Napisane przez eseska
BERBIE! więc tak ja na przewijak nie miałam pokrowca tylko kądłam pieluszke flanelowa (do tej pory tak robie choć teraz Mała już szaleje i zwykle jest pozwijana ta pielucha0. Dodatkowo w lecie używałam ich jako przykrycia a i po kapieli - najpierw flanelka potem ręcznik. Więc ja chyba koło 8 miałam. Nie używałam podkładów do przewijania. na wyjścia miałam podkłady poprodowe hihihihhi. Spiworek kupiłam w SH nie wiem chyba nawet 6-12. My na początku kładliśmy w rozku bo Zosia lepiej usypiała jak była trochę "skrępowana" ponad miesiąc na pewno tak spała. My ochraniacz mamy- bo moja panna lubi miecgłowe przy szczebelkach. Kocyk fajny a jaki rodzaj materiału potrzebujesz? będę miała na uwadze np. w sh. a w ogóle to cudnie czyta się Twoje posty- tak pozytywna energia z nich płynie  i zdróweczka!
|
materiał chciałabym jakiś w żywych kolorach ale nie w kategorii różówy dla dziewczynki, niebieski dla chłopca. podobają mi się te sówki, kolorowe kropki, jakieś paski kolorowe, coś takiego dla obydwu płci. mam już czerwony, biało czarny mazanym, jakieś kwiatowe, biały w małe brązowe kropeczki. brakuje mi jakiegoś typowo dzieciecego.
staram sie myśleć pozytywnie. brzuch rośnie. szkoda tylko, że nie czuję juz kłuć. ale kuło to sie zastanawiałam czy dobry znak, a teraz myśle czemu nie kuje
Edytowane przez BERBIE
Czas edycji: 2014-01-13 o 22:57
|