2014-01-13, 22:13
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 10
Ejani gratuluje ! ekspresowo poszlo, mam tylko nadzieje, ze aż tak bardzo nie cierpiałaś 
Maruda ciągle trzymamy kciuki i zycze Wam dużo siły 
Usnęłam po 20 przez męża i teraz oczy jak 5zl pewnie pól nocy spać nie pójdę.
Gardło boli coraz bardziej, kaszel dusi. Aż sie boję, ze na prawde znów skonczy sie na lekach. Jutro chcąc nie chcąc czeka mnie chyba jednak lekarz. Wcale mi się to nie uśmiecha.
A co do tycia. Wiem, ze na pewno poszerzyły mi sie biodra, ale jestem z tego UWAGA mega zadowolona zawsze moim kompleksem byly boczki. Nawet przy wadze ponizej 50kg gdzieś tam wystawały, dlatego nigdy fanką biodrówek nie byłam. A teraz biodra tak ładnie urosły, ze boczki do nich przylegaja i nadprogramowa skóra/tłuszczyk nie wystają reszta kg musi umiejscowiła sie w okolicach górnych partii ciała. Dzis chcialam zalozyc luźna bluzę z początków ciąży a ta mu pod cycki podjechała. Wczoraj to samo mialam z rozciągliwą koszulką na ramiączka :P a co najlepsze przy rozmowie z jakas obca kobitką dzis, na moje slowa, ze rozwiązania w zasadzie na dniach - wielkie zdziwienie, bo przecież taka "mala" jestem. Wiec ja sie pytam gdzie te wszystkie dodatkowe kg w postaci co najmniej 16 jednostek 
|
|
|