Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-14, 07:27   #121
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Jestem i ja w nowym wątku oby dla każdej z nas był szczęśliwy!!!

Po wizycie u endo kupiłam dla mojej córeczki pierwsze body i nie mogę się przestać w nie wpatrywać
Słodkie
Cytat:
Napisane przez jana Pokaż wiadomość
Jestem w domku!!! Gdybym mogla sie schylac to ucalowalabym ziemię mam lezec z tylkiem do gory do końca ciazy, czyli mam nadzieję ze do 20 kwietnia.
Dbaj o siebie. Bardzo sie ciesze
Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
przegapiłaś chyba to, że od samego początku mówimy do brzuszka Krzyś czasem Karolinka. płeć jeszcze nie znana.
Ahaa
Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
co do kompelmentów raz jak pojechałam do tż dziadków, on wysiadł pierwszy z samochodu ja szłam za nim to się jego babcia spytała "co to za mały chłopczyk z tobą przyjechał"?

Eliza ja pościeli itd nie będe na początek kupować. Jedynie prześcieradło x 3, rożek i jakiś kocyk . Boje się kołder, poduszek itp wiadomo z jakiego powodu...Może na zimię jak dziecko będzie starsze to kołderke zakupie albo ciepły śpiworek. Im mniej w łóżeczku tym lepiej...

Berbie widze że wzięłaś się ostro za przygotowania. Fajnie
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora