Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-14, 11:16   #3057
cashmere
Zakorzenienie

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
A ja tak z innej beczki - ile płacicie za tort? Zadzwoniłam do jedynej w moim miasteczku cukierni i za tort na ok. 80 osób chcą 500 zł - cztery piętra, śmietanowy z owocami, nie chcemy do niego fajerwerków ani lukru (znaczy no, mój drugi połówek nie chce, mi się tam podobają ). W cenie wypożyczają też paterę. Nie wiem, czy to dużo, czy mało?
Tort się liczy ok.10dag na osobę + zapas. Cena to tak jak ja się orientowałam kilka miesięcy temu to ok. 40-60zł za kg. Wam jest potrzebne conajmniej 8kg, a lepiej 9-10kg. Więc cena wydaje się dobra na moje oko

Właśnie zapłaciłam zaliczkę za makijaż. Ale się cieszę, jak coś załatwiam od razu się lepiej czuję że przygotowania idą do przodu. Fajnie bo makijażystka mi odpisała że jeśli przyjdę na próbny w tygodniu to w cenie 100zł za próbny, może mi zrobić kilka makijaży żebym zobaczyła w czym się najlepiej czuję. Nie wiem czy tak jest zawsze ale się ucieszyłam z takiego podejścia

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora