2014-01-14, 12:38
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 10
Cytat:
Napisane przez lolita25
Musiałabyś widzieć moją minę jak się przebudziłam i przeanalizowałam swój sen 
|
nikt ci nie zrobił ukryta kamerą ? 
Cytat:
Napisane przez magnusia
właśnie ja się zastanawiam kiedy pozakładac pościele do łóżeczka. Poprałam wszystko, teraz musze poprasować ale kiedy wszystko zakładac?
Nie chcę aby się pokurzyło (a u mnie w mieszkaniu kurzy się bardzo) ale z drugiej strony nie chcę między skurczami wiązać pokrowców 
druga sprawa kiedy wyjąć ubranka z worków próżniowych i pokuładać w szufladach? Są poprane, poprasowane i odessane tylko problem z wyjęciem jest j/w....
|
Ja bym ciuszki już w sumie wyłożyła , w końcu termin masz za 2 tyg. Moje leżą już w szafie od końca grudnia.A pościeli ewentualnie nie może mąż zrobić ?
Cytat:
Napisane przez lolita25
No to ja też coś wrzucę, mam nadzieję ze to już ostatnie fotki pustego pokoju Leny 
Przewijak jeszcze na komodzie wyląduje, dojdzie poducha do karmienia na fotel no i muszę jeszcze jakieś zabawki kupić 
I moje wielkie +18 kg w prawie 38 tyg 
|
Śliczny pokoik i cudny brzusio 
Cytat:
Napisane przez sweet_vintage
Ja z zabawek dla małego już troszkę rzeczy mam, ale w większości to prezenty. Ostatnio mówiłam, że mam m.in takiego szmatkowego słonika z H&M, więc podrzucam fotkę. Generalnie bardzo wpadły mi w oko wszelkie miękkie grzechotki, a zakochana jestem w szeleszczącym jeżyku z metkami. Przy okazji pochwalę się też koszyczkiem i innymi rzeczami. Wrzuciłam fotki wcześniej na bloga, ale tutaj ich jeszcze nie było. Kącik małego z łóżeczkiem już był, więc nie będę się powtarzać.
|
Skąd masz takiego jeżyka ? Też szukam czegoś z metkami dla malucha
|
|
|