Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-14, 12:41   #2015
demonyianioly
Rozeznanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 10

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Z racji tego, że nie spałam w nocy, to odsypiałam od 6 do 11.
Cholercia i coś mnie gardło boli...no masakra, jeszcze mi tylko przeziębienia brakuje. Właśnie byłam w sklepie po cytryny i miód, płukałam gardło wodą z solą.

Nie mogłam się przemóc i kupiłam sobie zupkę chińską w proszku, no takiego mam smaka, że hej.

Co do kosmetyków na porodówce, to oczywiście chciałabym być przygotowana i podczas porodu być umalowana i ładnie wyglądać. Zamierzam wziąć całą swoją kosmetyczkę...podkład, puder w kamieniu, korektor, kredka do oczu, tusz..pewnie i tak tego nie wykorzystam, ale wolę mieć.
Kupiłam też ostatnio suchy szampon z Isany...pomyślałam, że to może być całkiem niezły pomysł na odświeżenie włosów w szpitalu. Przyznam, że nawet to działa.

Jeśli chodzi o chusteczki nawilżane, to ja mam narazie dwupak z Nivea Soft&Cream, ale na pewno spróbuję też tych Biedronkowych z Dady i Fitti.

Śliczne macie te kąciki dla maluszków
Też jadę z miodem i cytryną. Chodzę jak zombi.
Jednoczę się z Tobą w grzechu zupki z proszku, ostatnio też tak "zaszalałam", a ciągnęło mnie do niej od miesiąca.
Do szpitala zabiorę mydło biały jeleń, antyperspirant, szczotka pasta do zębów, krem mocno nawilżający, tłustą maść z wit. A do ust, dłoni i mojego pooranego zada. Z kosmetyków to chyba tylko krem bb i odżywkę do rzęs.

Cytat:
Napisane przez Roane Pokaż wiadomość
Przecież te badania w PL są darmowe?!
Wogóle to jest dopiero paranoja. W ciąży to badanie powinno być standardem i na świecie jest, tylko oczywiście nie u nas
Są darmowe, ale ona nie chce zlecić tego badania. Dzięki poradzie którejś z Was doczytałam, że w Krakowie jest punkt gdzie mogę zrobić to badanie za darmo i bez skierowania. W przyszłym tygodniu to załatwię.

Leżę dalej i mam ochotę na zupę ogórkową, ale tylko w wersji dostarczonej pod mój wielki brzuch.

RODZI KTÓRAŚ DZISIAJ ?

Edytowane przez demonyianioly
Czas edycji: 2014-01-14 o 12:43
demonyianioly jest offline Zgłoś do moderatora