Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-14, 12:45   #2017
Ważka
Raczkowanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 10

Dziendobry ja nadal w dwupaku,nic sie wiecej nie ruszylo. Z przejecia nie moglam zasnac,a jak juz oczy mi sie zamykaly to starsza cora sie przebudzila i musialam ja utulic,potem znow nie moglam zasnac,wszystkie gnaty mnie bolaly,skora piekla :/ potem znow sie mala przebudzila i tym sposobem jestem dzisiaj nieprzytomna Nie wiem jak ja dwojke ogarne jak mi sie tak beda nawzajem wybudzac

Cytat:
Napisane przez demonyianioly Pokaż wiadomość
Dziś rozpoczęłam 9 miesiąc łącznie z moim pierwszym przeziębieniem! Cierpię niemiłosiernie, nie mogę zasnąć, nos zatkany gardło boli. Polećcie coś pomocnego w tym ostatnim miesiącu.
Z tego co mowil moj gin to mozna Tantum Verde stosowac

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość

Dzisiaj noc inna niż poprzednie! Co prawda nie byłam w stanie uśpić Emila do północy, ale potem spał aż do 7h z jedna (!) polgodzinna przerwa.
Gratuluje udanej nocki moze powoli unormuje mu sie spanko?

Cytat:
Napisane przez mengazhu Pokaż wiadomość
Ważka - witam mamę z lubuskiego Może jeszcze będziemy rodzić razem w tym samym szpitalu, w tym samym terminie
Witaj,witaj wlasnie mialam dzisiaj pytac z jakich okolic klikasz? Gdzie bedziesz rodzic? Ja jade do Żar,mam 30 km

Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość
Jakbym za przeproszeniem cala noc sie bzykala z wielkoludem.
Wyobraznia mi zadzialala i nie zazdroszcze

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
właśnie obejrzałam fotki kącików dla waszych dzieciaczków i zauważyłam jedną rzecz --- jak wy macie duuuuużżżżżżżo rzeczy !!! ja zmieściłam wszystkie kosmetyki dziecięce+termometr+nożyc zki+szczotka do włosków+gaziki itp w jednym koszyczku .... o takim jak na zdjęciu.
Pociesze Cie,bo ja mam tylko niezbedne minimum: octenisept, Nivea Sos,chusteczki Dada fioletowe,Merimar do noska,krem Nivea na wiatr(jakos tak),nozyczki,pieluszki Dada i to wszystko z "potrzebnisiow" jak cos wiecej bedzie potrzeba to sie dokupi i juz

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Mi się dzisiaj śniło że nie wiem jakim cudem ale wszystkie leżałyśmy u mnie w mieszkaniu i położna każdej robiła masaż szyjki i najlepsze było to że nie wiem jakim cudem, ale mój tata też był w ciąży i jemu też zrobiła.....o matko co za sny
D
no dobra,przebilas mnie z tym snem