2014-01-14, 17:33
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Idiotyczne zachowanie kolegów mojego TŻ
Cytat:
Napisane przez Nadis
A był ten Twój facet na badaniach, u dietetyka? Od razu mówię, nie uważam, że jak ktoś jest gruby, to ma od razu chudnąć, bo wypada. Ale kwestie zdrowotne są bardzo ważne. Pewnie, można żyć 90 lat i więcej mając nadwagę, można mieć niedowagę i umrzeć w wieku 50 lat, ale praktycznie przy etiologii większości chorób, znajdziesz otyłość. Ja np. swojego jednak (mimo, że z brzuszkiem czy bez mi się podoba) zachęcam do diety i sportu, chociaż on też ma nadwagę od dziecka.
Na takie teksty, że masz z nim nie spać itd. - odbijaj piłeczkę, że jakoś to, że ktoś jest szczuplutki (ew. chudziutki, faceci nie cierpią takich określeń) nie oznacza że ma z kim uprawiać seks i wymownie na nich patrz, skoro są singlami. Twój TŻ ma rację, że są zazdrośni, koledzy mojego (też głównie single, ale nie z wyboru) też nie mogą zrozumieć, że akurat ,,Gruby" znalazł sobie dziewczynę na stałe jako pierwszy.
|
Napisałam już wyżej, że on naprawdę jest okazem zdrowia Wszystkie wyniki wszystkich możliwych badań ma perfekcyjne, znacznie lepsze ode mnie, chociaż ja wymiarowo jestem idealnie w normie.
No i dla ścisłości- nie jest otyły, ma jedynie nadwagę, także raczej zawał z tego powodu mu nie grozi.
Jego brat i rodzice też są tacy- krępi i silni. Jak krasnoludy z Władcy Pierścieni xD
Odżywia się dobrze, słodyczy nie je wcale, gotuje sobie sam (a robi to świetnie), żadnych fast foodów...
O jego zdrowie się nie martwię 
Aha, jeszcze jedno. Jak myślicie, mówić mu o sytuacjach, kiedy tak pieprzą za jego plecami? Zwłaszcza, że w twarz to tak mu dosrywa może ze dwóch, a jak go nie ma, to do mnie nawalają całą grupą... Po tym kolesiu od dzisiejszego smsa to bym się nawet nie spodziewała ;/
Edytowane przez maruda69
Czas edycji: 2014-01-14 o 17:40
|
|
|