Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Idiotyczne zachowanie kolegów mojego TŻ
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-14, 17:33   #10
maruda69
Raczkowanie

Dot.: Idiotyczne zachowanie kolegów mojego TŻ

Cytat:
Napisane przez Nadis Pokaż wiadomość
A był ten Twój facet na badaniach, u dietetyka? Od razu mówię, nie uważam, że jak ktoś jest gruby, to ma od razu chudnąć, bo wypada. Ale kwestie zdrowotne są bardzo ważne. Pewnie, można żyć 90 lat i więcej mając nadwagę, można mieć niedowagę i umrzeć w wieku 50 lat, ale praktycznie przy etiologii większości chorób, znajdziesz otyłość. Ja np. swojego jednak (mimo, że z brzuszkiem czy bez mi się podoba) zachęcam do diety i sportu, chociaż on też ma nadwagę od dziecka.

Na takie teksty, że masz z nim nie spać itd. - odbijaj piłeczkę, że jakoś to, że ktoś jest szczuplutki (ew. chudziutki, faceci nie cierpią takich określeń) nie oznacza że ma z kim uprawiać seks i wymownie na nich patrz, skoro są singlami. Twój TŻ ma rację, że są zazdrośni, koledzy mojego (też głównie single, ale nie z wyboru) też nie mogą zrozumieć, że akurat ,,Gruby" znalazł sobie dziewczynę na stałe jako pierwszy.
Napisałam już wyżej, że on naprawdę jest okazem zdrowia Wszystkie wyniki wszystkich możliwych badań ma perfekcyjne, znacznie lepsze ode mnie, chociaż ja wymiarowo jestem idealnie w normie.
No i dla ścisłości- nie jest otyły, ma jedynie nadwagę, także raczej zawał z tego powodu mu nie grozi.
Jego brat i rodzice też są tacy- krępi i silni. Jak krasnoludy z Władcy Pierścieni xD

Odżywia się dobrze, słodyczy nie je wcale, gotuje sobie sam (a robi to świetnie), żadnych fast foodów...
O jego zdrowie się nie martwię

Aha, jeszcze jedno. Jak myślicie, mówić mu o sytuacjach, kiedy tak pieprzą za jego plecami? Zwłaszcza, że w twarz to tak mu dosrywa może ze dwóch, a jak go nie ma, to do mnie nawalają całą grupą... Po tym kolesiu od dzisiejszego smsa to bym się nawet nie spodziewała ;/

Edytowane przez maruda69
Czas edycji: 2014-01-14 o 17:40
maruda69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując