Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-14, 19:44   #2181
Roane
Wtajemniczenie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 10

Mikołaj chyba czuje że się gniewamy, bo odkąd mnie skopał w szpitalu, ledwo smyrnie co jakiś czas, i to tak raczej nieśmiało. Pewnie czeka na przebaczenie
A położna która robiła mi KTG - fajna babka swoją drogą, w 8 miesiącu z trzecim dzieckiem, taką mogłabym mieć przy porodzie, wydawała się naprawdę ogarnięta - powiedziała że wynik KTG jest wzorowy, wszystko tak jak trzeba, skurczów brak, serce jak dzwon, wierci się jak nakręcony.

Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość
Wypij szklane cala lodowatej wody i poloz sie na plecach plasko na 5-10minut. Ale woda nie zimna tylko najlepiej z lodem im zimniejsza tym lepiej
To samo położna mi mówiła na badaniu, że jeśli prysznic nie działa, to żeby z zimną wodą spóbować na przyszłość. Mam nadzieję że dużo już takich atrakcji nie będę miała, i nie będzie okazji patentu wypróbować.

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
(...)
maść nagietkowa, okład z rumianku lub arniki
Jak się robi okład z rumianku?

Cytat:
Napisane przez em ma Pokaż wiadomość
Witajcie!
Doris wczoraj zasnęła sama w łóżeczku ciekawe czy to przypadek czy jest jeszcze nadzieja że będzie sama zasypiać a ja nie będę musiała kombinować z przekładaniem jej
W ogóle to zaczynam odczuwać potworne zmęczenie...męża praktycznie nie ma w domu, moja mama nie bardzo ma jak do nas zajrzeć bo dość daleko mieszkamy (to samo miasto albo 2 różne końce, połączenie autobusowe kiepskie). Codziennie wpada teściowa..póki co powstrzymuje się od wszelkich komentarzy i jest miła, ale jak dla mnie jest za często.
(...)
Dopóki nie gada, to chyba nie jest źle? Skoro nie daje "rad", znaczy zaczaiła conajmniej że sobie ich nie życzysz. Jak dla mnie to już sukces