2014-01-14, 19:44
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 10
Mikołaj chyba czuje że się gniewamy, bo odkąd mnie skopał w szpitalu, ledwo smyrnie co jakiś czas, i to tak raczej nieśmiało. Pewnie czeka na przebaczenie
A położna która robiła mi KTG - fajna babka swoją drogą, w 8 miesiącu z trzecim dzieckiem, taką mogłabym mieć przy porodzie, wydawała się naprawdę ogarnięta - powiedziała że wynik KTG jest wzorowy, wszystko tak jak trzeba, skurczów brak, serce jak dzwon, wierci się jak nakręcony.
Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13
Wypij szklane cala lodowatej wody i poloz sie na plecach plasko na 5-10minut. Ale woda nie zimna tylko najlepiej z lodem im zimniejsza tym lepiej
|
To samo położna mi mówiła na badaniu, że jeśli prysznic nie działa, to żeby z zimną wodą spóbować na przyszłość. Mam nadzieję że dużo już takich atrakcji nie będę miała, i nie będzie okazji patentu wypróbować.
Cytat:
Napisane przez magnusia
(...)
maść nagietkowa, okład z rumianku lub arniki
|
Jak się robi okład z rumianku?
Cytat:
Napisane przez em ma
Witajcie!
Doris wczoraj zasnęła sama w łóżeczku  ciekawe czy to przypadek czy jest jeszcze nadzieja że będzie sama zasypiać a ja nie będę musiała kombinować z przekładaniem jej 
W ogóle to zaczynam odczuwać potworne zmęczenie...męża praktycznie nie ma w domu, moja mama nie bardzo ma jak do nas zajrzeć bo dość daleko mieszkamy (to samo miasto albo 2 różne końce, połączenie autobusowe kiepskie). Codziennie wpada teściowa..póki co powstrzymuje się od wszelkich komentarzy i jest miła, ale jak dla mnie jest za często.
(...)
|
Dopóki nie gada, to chyba nie jest źle? Skoro nie daje "rad", znaczy zaczaiła conajmniej że sobie ich nie życzysz. Jak dla mnie to już sukces
|