Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak tego nie popsuć, nie zniechęcić go do siebie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-15, 21:11   #3
chwast
Zakorzenienie

Dot.: Jak tego nie popsuć, nie zniechęcić go do siebie?

Cytat:
Napisane przez Acilegna Pokaż wiadomość
Poznałam chłopaka Chodzi do równoległej klasy. Jest bardzo słodki i miły, przede wszystkim bardzo kochany. Dużo zalet by wypisywać!;] Zawsze miałam pecha co do facetów albo zakochiwałam się bez wzajemnie, albo trafiam na samych palantów, którzy bawili się moimi uczuciami i myśleli tylko o sobie. Dlatego więc tak bardzo mi zależy mi na nim i aby niczego tym razem nie popsuć. Nie chce go zniechęcić do siebie, boję się że coś popsuję. On jest nieśmiały nie wykonuje indywidualnie prawie żadnych ruchów w moją str. Ale wiem że bardzo mnie lubi. Dużo z nim już rozmawiałam, zawsze patrzy mi prosto w oczy, a gdy siedzę gdzieś w pobliżu to patrzy się na mnie, zawsze szuka mnie wzrokiem. Robie dokładnie to samo;] Kiedyś trochę kręciłam z jego przyjacielem, który też okazał się strasznym Alwaro, ale cięki niemu przynajmiej poznałam Kacpra. Jest on całkowitym przeciwieństwem swojego przyjaciela. Poradźcie mi co mam zrobić, jak mam się zachowywac w stosunku do niego? Jak go do siebie zblizyć, nie zniechęcając go zarazem? Naprawdę mi na nim zależy.
no więc, Angelciu... idźcie razem na lodowisko. Powychodźcie gdzieś razem. Wg mnie to co napisałaś o niczym nie świadczy, ale rozumiem te podjarki (bo brzmi to na jakieś 14-15 lat)
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując