2014-01-16, 10:14
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Witam się czwartkowo
Cytat:
Napisane przez Ania0104
Od rana czuję pukanie, stukanie i jestem już pewna, że to mój dzidź
|

Cytat:
Napisane przez malin30
Majkela, a Ty jak się czujesz, bo z rana to chyba kiepsko było?
A w ogóle to ponoć pracodawcy nie powinni zadawać takiego pytania kobiecie starającej się o pracę. To jawna dyskryminacja. Szczególnie że teraz faceci mogą tez iść na urlop po urodzeniu się dziecka.
Ja też jeszcze nie powiedziałam szefowi. Nie mam okazji. Ciągle coś, a przede wszystkim ciągle chodzi wkurzony. Nie wiem, może powinnam dać mu w piątek przed końcem pracy jakieś dobre piwo (np. mocne belgijskie) i powiedzieć prosto z mostu?
|
dzisiaj zdecydowanie lepiej, to na bank były więzadła plus zaparcie
Fajny masz układ z szefem, pozazdrościć i za pomyślną rozmowę.
Mój kierownik przekazał dzisiaj informację dyrektorowi, czekam właśnie o której zostanę wezwana na dywanik
Cytat:
Napisane przez agaaga89
A ja się dziś witam idealnie na półmetku, skończyliśmy 20 tc!
|
Ja cie łał, ja tez już chcę
Cytat:
Napisane przez NecroKitty
Podejrzewałam od początku, że tak będzie. Wczoraj rozmawiałam z mężem i mamą, oboje twierdzą że i tak nie dałabym rady wrócić tam na takich warunkach z malutkim dzieckiem. Z dojazdami 12h dziennie, mąż pracujący w delegacji, rodzice w innym mieście.
Puki co siedzimy u moich rodziców i chyba zostaniemy tu dopóki mała nie dojrzeje do przedszkola. Znajdę tu jakąś dorywczą pracę a potem będziemy na bieżąco myśleć. Grunt po pozytywne nastawienie
|
I tego się kochana trzymaj 
--------------------
Nie jestem jeszcze pewna , bo to był wczoraj mój pierwszy raz jak mnie młoda puknęła nie rybka tylko puk puk. Czekam z utęsknieniem na więcej
--------------
Dzisiaj mocne kciuki za czarno_biala1987 i Aldrin aby dzieciaczki pokazały co mają między nóżkami.
---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------
Cytat:
Napisane przez pater86
Cześć dziewczynki, dzięki że dobre słowa... Jestem po pierwszych badaniach, robił je ordynator, powtórzył USG i stwierdził, że on nic niepokojącego nie widzi, nic takiego co lekarz wczoraj! Po co mi w takim razie tamten o tym wspominał?! Żebym osiwiala przez nic?! Powiem Wam że lekarze to idioci... Masakra jakaś, głowa to mi z tych nerwów pęka... Ale najważniejsze że USG wyszło dobrze, resztę jakoś przeżyje... Ale brzuch dalej trochę boli i nie powiedzieli konkretnie dlaczego...
|
Cudowne wiadomości w takim razie może wypuszczą Was do domku. Już spokojnie nie stresuj się , bo może brzuch dodatkowo się spina
|
|
|