Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-16, 21:27   #596
lazada
Zadomowienie

Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.8

Cytat:
Napisane przez Varga Pokaż wiadomość
Czyli lepiej czekać? Mają się odezwać do jutra, a ja się tak denerwuję
Skoro mają się odezwać do jutra to poczekaj, najwyżej zadzwonisz w poniedziałek

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
Dzięki Dziewczyny za wszystkie rady nie chcę się ubrać zbyt elegancko jak na maturę, więc pewnie tak się ubiore jak pisałam. Jeszcze jutro zobacze

No nic trzymajcie kciuki by jakoś to poszło Pomalowałam sobie pazury na kolor nude, bo miałam najpierw mega ciemny fioletowy, a tak to nie wypada chyba...
Strój jaki opisałaś jest jak najbardziej ok, pazury nude/beż też, przynajmniej masz pewność, że nie zostanie to źle odebrane

co do pytań czemu triumph.. moim zdaniem nawet nie musisz bardzo ściemniać bo bielizna jest naprawdę dobrej jakości. Moje komplety czy kupione 5 lat temu czy rok temu wyglądają prawie identycznie, bardzo dobrze się piorą Moja mama jest trochę nadwrażliwa i praktycznie tylko Triumpha może, żadne Esotiq itd. nie wchodzą w grę bo ją coś uwiera itd. Możesz też powiedzieć, że to marka z historia, renomą itd. Wydaje mi się, że faceci często ją wybierają na prezenty bo dobrze się kojarzy W Polsce czasem przesadzają z cenami, ale to już inna kwestia (jak wiele innych marek które za granicą są znaczeni tańsze)

O której mamy trzymać kciuki?