2014-01-16, 23:21
|
|
Moderator
|
Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XIX
Cytat:
Napisane przez wojownicza ksiezniczka
Jak nie używasz chemicznej farby to juz połowa sukcesu 
Już bym chciała zobaczyć Twoje włosiska w czerni
Licze na to, że znajdę idealne myjadło i że pozbędę się tego kuku właśnie bo mam wrażenie, że przez to że coś mi się takiego robi to ta ostatnia warstwa moich włosów nie chce rosnąc cała reszta urosła i to szybko o dziwo ( czyli porost udało się w końcu przyspieszyć i ruszyły do wzrostu co mnie niesamowicie cieszy  ) za to ta ostatnia jakby stała w miejscu...
No co ty ? Król Lew to moja ulubiona bajka z dzieciństwa oglądałam ją codziennie po kilka razy i jeszcze wszystkich nią katowałam  cała rodzina do dziś pamietą jak musieli ze mną tą bajkę oglądać, a jak ktoś przypadkiem przysnął to włączałam od początku  , do dziś mi to wyominają 
|
Hah, moja mama jakby usłyszała muzykę z początku Króla Lwa to by trzęsiawki jakiejś dostała 
Specjalnie dla Ciebie daję fotki sprzed kryzysu, słabo widać ale jednak, Używałam wtedy maski, którą już wycofano, a na fotce umyte tylko szamponem timotei, jedna fotka proste, farbowałam jeszcze wtedy farbą aby zrównać z rudości. Mi każdy pukiel rośnie w innym tempie, najwolniej grzywa i boki, w ogóle boki mam rzadkie w porównaniu z resztą, ale i tak je kocham, takie jakie są. Szkoda mi, że nie mam fotki naturalek, poza tą na avatarku ale kolor przekłamany i słabo widać 
Na wzrost najlepszy musztardowy olej - a i skalp po nim ucieszony i jest tani
|
|
|