Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-17, 08:18   #1043
MamaKtosia
Zadomowienie

Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V

Dobry dzień!

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
c
i chyba tutaj jest sedno, że z butli nie może zbyt łatwo i szybko lecieć, bo dziec nie będzie chciał ssac piersi
No właśnie, Twoja siostra miała w takim razie typowy problem butelka kontra pierś.

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
A taka opcja mi nie przyszla do glowy, zeby w razie jak mnie nie ma karmic MM. Nieglupie Bo te laktatory sa strasznie drogie
A jak tak karmilas MM to nie mialas problemu z nadmiarem pokarmu w piersiach?
Jeśli pytasz o to czy robiły mi się zastoje - to nie nie robiły mi się od tego. Natomiast na pewno po paru godzinach pojawiało się uczucie dyskomfortu, za to ulga i radość po tym jak się przyszło do domu i dziecko opróżniło pierś - bezcenna

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość

MamaKtosia co do bólu przy cyckowaniu to nie takie oczywiste mnie nic nie bolało ani razu brodawek nie mialam poranionych
Współczuje nocki, my też po ciężkiej. A ból wiadomo kwestia osobnicza, ale większość kobiet jednak ma z tym sporo problem i nie spodziewa się, że może boleć. Ja tu trochę uogólniłam, nie lubię tego robić, ale zdaje się było późno i pisałam na szybko i bez głębszej refleksji. Także przyznaję Ci rację jak najbardziej.

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość

Wypilam dobre to jest slodziutkie, ale z cytrynka prawie jak fanta
Teraz tylko pytanie jak sie bede czula po tym
Dobre? To dobrze, że Ci smakowało. Ja mam za tydzień i już mnie trzęsie jak o tym pomyśle.

Miłego dnia ciężarówy
MamaKtosia jest offline Zgłoś do moderatora