2014-01-17, 08:18
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
Dobry dzień!
Cytat:
Napisane przez Ramona_85
c
i chyba tutaj jest sedno, że z butli nie może zbyt łatwo i szybko lecieć, bo dziec nie będzie chciał ssac piersi 
|
No właśnie, Twoja siostra miała w takim razie typowy problem butelka kontra pierś.
Cytat:
Napisane przez Pallas Ril
A taka opcja mi nie przyszla do glowy, zeby w razie jak mnie nie ma karmic MM. Nieglupie  Bo te laktatory sa strasznie drogie 
A jak tak karmilas MM to nie mialas problemu z nadmiarem pokarmu w piersiach?
|
Jeśli pytasz o to czy robiły mi się zastoje - to nie nie robiły mi się od tego. Natomiast na pewno po paru godzinach pojawiało się uczucie dyskomfortu, za to ulga i radość po tym jak się przyszło do domu i dziecko opróżniło pierś - bezcenna 
Cytat:
Napisane przez madziuuula
MamaKtosia co do bólu przy cyckowaniu to nie takie oczywiste mnie nic nie bolało ani razu brodawek nie mialam poranionych 
|
Współczuje nocki, my też po ciężkiej. A ból wiadomo kwestia osobnicza, ale większość kobiet jednak ma z tym sporo problem i nie spodziewa się, że może boleć. Ja tu trochę uogólniłam, nie lubię tego robić, ale zdaje się było późno i pisałam na szybko i bez głębszej refleksji. Także przyznaję Ci rację jak najbardziej.
Cytat:
Napisane przez kasian86
Wypilam  dobre to jest slodziutkie, ale z cytrynka prawie jak fanta 
Teraz tylko pytanie jak sie bede czula po tym 
|
Dobre? To dobrze, że Ci smakowało. Ja mam za tydzień i już mnie trzęsie jak o tym pomyśle.
Miłego dnia ciężarówy
|
|
|