2014-01-17, 07:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.
Cytat:
Napisane przez mysia1986
Ja tak na szybko. Wizyta udana. Byliśmy oboje z tz. Wywiad, obejrzał wszystkie badania. I plan jest taki. Jutro robie badania AMH, LH, FSH I Estradiol - musi byc 3 dc. TZ robi jakies wiązania kwasu hialuronowego i fragmentaryzacje DNA plemników - kosmos  Na kwas hialuronowy zaczęłam sie brechac w gabinecie i mowie, ze TO to ja znam z kosmetyków 
Z wynikami idziemy jeszcze raz i ustalamy dla mnie termin laparoskopii. Nie będzie hsg , tylko laparo, bo ja miałam torbiel usuwana i mogę miec zrosty - a jak są to przy laparo od razu zostaną usunięte.
Tz na badanie pewnie pojdzie poniedziałek-wtorek , wyniki za ok 14dni.
O, i to tyle!
|
super, ze z wizyty jestescie zadowoleni
Bedzie dobrze, trzymam kciuki za badania
Cytat:
Napisane przez Gucia0987
Wczoraj wieczorem poszłam po piwko. Wrzuciłam tylko kurtkę, mąż mi dał kasę. I pani w kasie zapytała się mnie o dowód. Pytam się jej czy żartuje, że nie mam przy sobie. Ona na to, "domyślam się, że Pani nie ma"... mówię, ok. Wrócę tu. Poszłam do domu wzięłam torebkę - jakież było zdziwienie Pani kiedy zobaczyła dowód 
wszystko fajnie... tylko dlaczego właśnie wtedy kiedy nie miałam przy sobie ani pół dokumentu! 
|

Czesc...
Udało mi sie wczoraj ponadrabiac troche zaleglosci ze szkoły
|
|
|