2014-01-17, 08:02
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Cytat:
Napisane przez Kate Noir
|
Kate, super ta sukienka, bardzo mi się podoba! 
Cytat:
Napisane przez say-hello
dziewczyny mam dylemat ... mierzyłam dziś te złote buty z ryłko. na początku mi się nie podobały, ale dziś zobaczyłam je z daleka i mówię -WOW! jak przymierzyłam to też piękniutkie się zrobiły. ale w rozmiarze 39 strasznie mnie uwierał nosek - co prawda skóra się trochę rozejdzie, ale nie wiem, czy aż tak bardzo. przymierzyłam 40 i w nosku było spoko, ale na długość za duże. pani włożyła mi "wkładkę zmniejszającą o 0,5 rozmiaru" i w tym momencie leżały idealnie - bardzo wygodne. tylko nie wiem, czy jest sens kupować buty, skoro nie są do końca w moim rozmiarze... no i cena dosyć wysoka, bo aż 299zł. kolejny minus to obcas - 10 cm. co prawda były wygdone, ale wątpię, abym wytrzymała całe wesele w takich... http://www.rylko.com/pl/produkt/X920...,67569,16.html
|
Szukaj dalej - za dużo wątpliwości Chociaż byłabym skłonna przystać na tym, że faktycznie te 39 ładnie się dopasują jak je rozchodzisz. Ale masz jeszcze czas, wiadomo 300 zł to nie małe pieniądze i może jeszcze akurat coś trafisz
Ja zastanawiam się nad zamówieniem butów tanecznych. Mam problem bo mam spore haluksy i wszystkie buty mnie cisną A tutaj mierzy się szerokość stopy i oni ładnie dopasowują. Muszę poprosić o przesyłkę próbek materiału - widziałam że mają w ofercie brokatowe 
Cytat:
Napisane przez Maraia
Jakoś tak jestem strasznie niepewna siebie, boję się że nie będę dobrze wyglądać tego dnia  Też tak macie? Sukienka ot taka zwykła 
|
Bardzo ładna sukienka, ysia ma chyba podobną 
Cytat:
Napisane przez enzunio
|
Super pomysł na prezent!
Cytat:
Napisane przez Dotka90
Kliknęliśmy właśnie na allegro 
- gilotynę do papieru,
- papier na: zaproszenia, zawieszki, winietki, menu;
- wstążki;
- cyrkonie;
- koperty na zaproszenia
- puzzle  To gratis 
|
Ohoo, produkcja się rozpocznie Pochwal się koniecznie efektami
Cytat:
Napisane przez anannke
|
you made my day 
Dziewczyny a ja czekam na próbkę zaproszenia Zamówiłam wg własnego projektu zobaczymy co z tego wyniknie
Dzwoniłam też do salonu sukien, pytałam o bieliznę, pani powiedziała, że do mojej kiecy stanik cielisty bezszwowy, push-up zbierający... Gdzie to szukać? Ja myślałam, że kupię straples i będzie ok, ale teraz już sama nie wiem... Chyba jak założę taki do którego są normalnie ramiączka to nie będzie za dobrze przylegał? Chociaż z drugiej strony suknia go przyciśnie.
|