Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-17, 08:02   #3923
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość

co myślicie o takiej sukience na poprawiny? Może być?

http://www.ebay.com/itm/Sexy-Women-P...item43c12dbe80
Kate, super ta sukienka, bardzo mi się podoba!

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
dziewczyny mam dylemat ... mierzyłam dziś te złote buty z ryłko. na początku mi się nie podobały, ale dziś zobaczyłam je z daleka i mówię -WOW! jak przymierzyłam to też piękniutkie się zrobiły. ale w rozmiarze 39 strasznie mnie uwierał nosek - co prawda skóra się trochę rozejdzie, ale nie wiem, czy aż tak bardzo. przymierzyłam 40 i w nosku było spoko, ale na długość za duże. pani włożyła mi "wkładkę zmniejszającą o 0,5 rozmiaru" i w tym momencie leżały idealnie - bardzo wygodne. tylko nie wiem, czy jest sens kupować buty, skoro nie są do końca w moim rozmiarze... no i cena dosyć wysoka, bo aż 299zł. kolejny minus to obcas - 10 cm. co prawda były wygdone, ale wątpię, abym wytrzymała całe wesele w takich... http://www.rylko.com/pl/produkt/X920...,67569,16.html
Szukaj dalej - za dużo wątpliwości Chociaż byłabym skłonna przystać na tym, że faktycznie te 39 ładnie się dopasują jak je rozchodzisz. Ale masz jeszcze czas, wiadomo 300 zł to nie małe pieniądze i może jeszcze akurat coś trafisz

Ja zastanawiam się nad zamówieniem butów tanecznych. Mam problem bo mam spore haluksy i wszystkie buty mnie cisną A tutaj mierzy się szerokość stopy i oni ładnie dopasowują. Muszę poprosić o przesyłkę próbek materiału - widziałam że mają w ofercie brokatowe

Cytat:
Napisane przez Maraia Pokaż wiadomość
Jakoś tak jestem strasznie niepewna siebie, boję się że nie będę dobrze wyglądać tego dnia Też tak macie? Sukienka ot taka zwykła
Bardzo ładna sukienka, ysia ma chyba podobną

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość

Kupiłam prezenty na podziękowania dla Ojców, tzn. dopiero zamówiłam, srebrne spinki z grawerem, ale tylko inicjały tatusiów chcemy, bo nie jesteśmy zbyt wylewni

http://www.twojabizuteria.pl/srebrna...o-krawata.html
Super pomysł na prezent!

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Kliknęliśmy właśnie na allegro
- gilotynę do papieru,
- papier na: zaproszenia, zawieszki, winietki, menu;
- wstążki;
- cyrkonie;
- koperty na zaproszenia

- puzzle To gratis
Ohoo, produkcja się rozpocznie Pochwal się koniecznie efektami

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Say hello zazdrość przez ciebie przemawia zazdrościsz koleżance Francuza za narzeczonego i tego że oświadczył jej się tak szybko z wielkiej miłości a ty musiałaś czekać! i tego że zorganizuje takie duże przyjęcie tak szybko bo jest lepszą organizatorką niż ty! to co tobie zajmie 2 lata to jej 2 miesiące tylko. Do tego twoja przyszła teściowa nie jest na tyle bogata żeby proponować ci kupno sukni ślubnej! twój hotel nie ma spa - w ogóle ty chyba nie masz przyjęcia w hotelu tylko w jakiejś restauracji... no i nie znasz żadnego dyrygenta mini orkiestry symfonicznej a tym bardziej nie stać się na wynajęcie jej! A Vargę tak! no ale nie musi bo dyrygent wisiał jej dużą przysługę i teraz ma szansę się odwdzięczyć no i jesteś ograniczona że nie umiesz sobie wyobrazić przyjęcia dla 150 osób przy takiej muzyce gdzie połowa przynajmniej to goście z zza granicy. Zazdrościsz międzynarodowego ślubu Vardze i stąd twój jad! nie ładnie - jesteś niemiła dla koleżanki

Say przepraszam ale musiałam
you made my day

Dziewczyny a ja czekam na próbkę zaproszenia Zamówiłam wg własnego projektu zobaczymy co z tego wyniknie

Dzwoniłam też do salonu sukien, pytałam o bieliznę, pani powiedziała, że do mojej kiecy stanik cielisty bezszwowy, push-up zbierający... Gdzie to szukać? Ja myślałam, że kupię straples i będzie ok, ale teraz już sama nie wiem... Chyba jak założę taki do którego są normalnie ramiączka to nie będzie za dobrze przylegał? Chociaż z drugiej strony suknia go przyciśnie.
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora