Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem zazdrosna i nie daję sobie z tym rady
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-17, 08:31   #16
Gonska91
Raczkowanie

Dot.: Jestem zazdrosna i nie daję sobie z tym rady

Nie da sie ukryc ze mamy rozne podejscie do seksu.. Ale co w zwiazku z tym, mam stac obok i cieszyc sie jego szczesciem kiedy jakas laska okazuje mu jakiekolwiek zainteresowanie? Chlopak naprawde mnie kocha, widze to i czuje, ale ja po prostu nie daje sobie radyz glupimi myslami i wyobrazeniami.. Oboje sie meczymy w tym zwiazku, ja z wiadomych powodow a on z mojego natrectwa i za wybuchy zlosci i klotnie.. Gdybym chociaz miala pewnosc ze mi przejdzie.. A ja na dodatek przez ostatni czas mam burze hormonow, zachwiania emocjonalne (zaczelam brac tabletki anty) i robie klotnie o zwykle rozmowy z kolelzankami czy to nawet spojrzenie na ktoras jest juz dla mnie podejrzane..

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

a co do tego ze jest latwy, to owszem b.ykal sie z latwymi laskami, ale jak mowi, to jego sprawa, byl wtedy sam i mogl robic co mu sie podobalo. Przez dlugi czas nie mial dziewczyny, nie dziwie sie skoro go otaczaly dzi.ki ze nie mogl sobie dobrej znalezc, az w koncu, na studiach, zakochal sie we mnie. Czasem mam i jego dosyc i siebie, bo zachowuje sie jak idiotka, robie mu sceny zazdrosci przy kims, raz przy jego dobrej kolezance (z ktora dla mnie zerwal kontakt), bylo mi tak glupio, ale ze bylam pijana i widzialam ze non stop ze soba gadaja a mnie olewal, to po prostu wybuchlam..
Gonska91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując