2014-01-17, 08:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Cytat:
Napisane przez neti1
moze dam mniej cukru i cała cytrynę-dziś będę robić..-a co z formowaniem...ciężko?
O to to to...dokładnie:thumbup:
A co do wychowawczego z mopsu...ciekawe jaki prog..i czy biorą jak do rodzinnego...z pitu,bo dla mnie to porazka...a tych progów nie mogę znaleźć, ale pewnie i tak się nie lapiemy, jaj zwykle przez te KOKOSY!:banghead::banghea d:
Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
no własnie wszystko przez te kokosy !!! 
Cytat:
Napisane przez hope01
piątka
Siema Laski
To tak, ja, jak Charlizz, po ostatnich kwasach(?) sobie na chwilkę wzięłam urlopik 
Po prostu potrzeba mi było troszkę dystansu nabrać do tego wszystkiego. Więcej tłumaczyć nie będę, wiecie, jaki mam charakter od samego początku forum. Wiecie, że mówię, co myślę i wiecie, że mam niewyparzoną papaję
I przyszłość przewiduję
Czytałam Was codziennie
Przede wszystkim ogromne całuski dla tych roczniaków, którym nie złożyłam jeszcze życzeń

|
Yo ! nareszcie adekwatny awatar ! 
Cytat:
Napisane przez Delicjanka
Hej dziewczyny, u nas noc koszmarna... Amelka sie budziła co chwile, nie wiem o co jej chodziło...chyba jej kolejny ząb idzie, bo znowu ma wzdęcia. Swoją drogą dziwny objaw idących zębów co nie? zęby idą to ma wzdęcia. Ale co sie dziwić, moim objawem ciązy była wysypka na dłoniach, której nigdy nie mialam wczęsniej 
Czas stresu się dla mnie zaczął, od rana boli mnie brzuch. Sny też jakieś dziwne, np dziś mi się sniło, ze mój tzt ma odre;]
ODNOŚNIE WYCHOWAWCZEGO: laski, jeśli nie przekraczacie dochodu na os 539 zł to śmiało można się starać o rodzinne i dodatek wychowawczy (jeśli sie pracowalo i jest na wych) jeśli komuś przekracza mała suma typu 10,20 zł może napisać pismo i jest szansa, ze taki dodatek dostanie.
Bokeh, Ty nawet jesli masz urlop do marca, to i tak możesz 2 tygodnie przed końcem urlopu napisać podanie o urlop wychowawczy. Nawet możesz popracować chwile i napisać podanie o wychowawczy.
Amelka wczoraj sobie troszke pochodziła po pokoju 
Dziewczyny, czy Wasze maluszki jadły już mięso wieprzowe?
|
wiem własnie i tego sie trzymam ! tylko jak oni mi wyskocza z wypowiedzeniem jak Filip z konopii to co zrobie 
Cytat:
Napisane przez hope01
W kwestii wychowawczego jeszcze: ja jestem teraz do 03.03 na wypoczynkowym, później ide na wychowawczy, z tym, że wychowawczy jest tylko przez rok wypłacany z dodatku z MOPSu, i tak jak Deli mówi, próg jest 539, biorą wtedy pod uwagę tylko dochód męża.
|
e to u nas chyba i tak nic z tego 
Cytat:
Napisane przez nancykenator
hope nie poznałam Cię 
|
ja od razu
|