2014-01-17, 08:41
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez mariolasl
Witam sie i ja w nowym wątku. U nas dobrze, Marco wazy 940g, sam oddycha. Jest przesłodki. Dużo go kanguruje, spędzam w szpitali czas od rana aż do popołudnia. Pózniej Antos wraca ze szkoły i spędzam czas z nim. Bardzo przeżył to, ze byłam w szpitalu, potrzebuje mnóstwo czasu i uwagi. Pokarm odciągam co trzy godziny, wiec praktycznie nie mam czasu dla siebie i wieczorami padam na twarz. Mam nadzieje, ze wkrotce to sie unormuje i znajdę wiecej czasu na wizaz. Na razie podczytuję was tylko podczas odciągając mleko. Dziękuje wam za wszystkie miłe słowa i wsparcie, to bardzo ważne dla mnie. Sciskam was mocno.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
Mariola, super wieści, trzymajcie się dalej dzielnie. Trzymam za Was kciuki
Cytat:
Napisane przez monkaa321
a Ty sama sobie robisz czy do kosmetyczki?
potwierdzam, pasta cukrowa jest rewelacyjna, wg mnie idealna do bikini i pach 
|
sama robię - na czuja i z lusterkiem
Kosmetyczce bym się nie dała chyba...
Cytat:
Napisane przez maggie123
Nie mam siły nadrabiać.. Fatalnie sie czuje. Cały dzień brzuch jak kamień. Już tyle prochów sie nałykalam i nic. Do tego zgaga że położyć sie nie można. Jak do jutra nic sie nie zmieni,idę do giną. Kornelka szaleje więc przynajmniej tyle dobrego że raczej z nia wszystko dobrze. Jutro na wszelki wypadek pakuje torbę do szpitala.
Kolba zazdroszczę że Ola tak pięknie śpi. Zuzanka ok 19już w łożeczko i wstaje ok 7. Czasami zdarzają jej sie jeszcze kiepskie noce..
To powinno być normalne. Ale moj oczywiście wcale nie jest i nie byl zainteresowany bo na wszystko ma jeszcze dużo czasu. Bardzo dużo
Lewek-już mi sie nawet o nim pisać nie chcę. To że jestem zmęczona to przecież moja wina bo powinnam iść spać razem z zuzia a nie włączać komputer... A poza tym nic nie robię więc nie mam czym sie zmęczyć..
Z tego wszystkiego wyć mi sie chcę. Dziś mu powiedziałam że powinien sie cieszyć że dzieci mają jego nazwisko bo przy jego zaangażowaniu i zainteresowaniu to bardzo dużo a jak urodzi za mnie to niech wybiera imię. Bo już mi wypominal że on te szafki zrobił że od dwóch lat chodzi z psem na dwór i daje mi sie wyspać bo rano nakarmić mała.. A ja tylko wszystkich na około wykorzystuje i proszę o pomóc czyt. Rodziców a to dowód mojej niezaradności..
Dziewczyny jeśli okruszek nie ma problemów z brzuszekiem a mama że hormonami to na początku przy dziecku tak dużo pracy
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
|
MAggie, strasznie Ci współczuję sytuacji...
Jak dzisaij się czujesz? Jak brzuch?
Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982
ja jak mi przyszli powiedziec ze jenak cc bo mialam skurcze klkanasce godz ale nie szlo rozwarcie to pierwsze co spytalam poloznej o nieee cewnik to boli..ale to trwa minute i nic nie bolalo a pozniej sama prosilam zeby mi jeszcze raz zalozyli bo nie moglam sie wysiusiac na podsuwacz.
tak wiec naprawde nie jest źle
|
hehe Miałam DODKŁADNIE to samo
Kilkanaście godzin skurczy i nie szło rozwarcie, a na wieść o cc dostałam jakiejś histerii, nie mogłam się uspokoić, a już ten cewnik mnie dobił... I potem nawet nie poczułam kiedy mi założyli...
Cytat:
Napisane przez cayenneOna
Laski, macie specjalne koszule do karmienia i thirty takoweż?
Chyba już dziś nie pospie na drugą nózke, to ogarne owsianke, za mowie czwarty szlafrok i chyba machne superowe ciacho...hmmm chociaż mam jjeszcze piernika z powidłami...nie chce któraś wpaść na kawke z ciachem?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Oj, na kawkę ja bym wpadła, potrzebuję się rozkręcić trochę...
Specjalnych koszul nie mam, wybitnie mi się one nie podobają - takie na ramiączkach po prostu mam. Z Antkiem się sprawdziły
Podobnie z bluzkami - po prostu większy dekolt, albo koszule rozpinane
|
|
|