2014-01-17, 09:04
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!
Dzień dobry.
Ja już po basenie, właśnie wcinam drugie śniadanie. Mam pierwsze zaliczenie i dostałam pochwałę, że regularnie chodzę (nie to co inne dziewczyny ) i w nagrodę nie muszę za tydzień przychodzić Zastanowię się jeszcze bo zawsze to trochę ruchu, ale z drugiej strony pewnie nie będzie mi się chciało wstawać o 6 W ogóle pod koniec pływałyśmy w sztafecie i złapał mnie taki skurcz, że ledwo wylazłam z basenu Do tej pory boli i coś czuję, że poboli jeszcze jakiś czas... Nic, jutro na łyżwach się rozciągnie. Albo dziś wieczorem jak przyjdzie TŻ 
A wracając prawie spadłam ze schodów bo śniegu napadało od cholery i oczywiście nic nieodśnieżone
nicki mam to samo. Odkąd zaczęłam SB czuję, że coś mi zalega w jelitach... Może ja jem za mało warzyw? Ostatnio przez cały tydzień jem pieczarki bo dziewczyny na wątku SB wrzucały artykuły, że to cenne źródło błonnika jest 
Marta strasznie mi przykro, że z tym samochodem tak wyszło. Złośliwość rzeczy martwych A czym będziesz ozdabiać torcik?
Zaraz Wam wrzucę z tele zdjęcie pierników mojej Mamy, które upiekła na jutrzejszą zabawę choinkową Małego w przedszkolu. Jeszcze dziś ma do tego jakieś ciasta piec...
|
|
|