Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-17, 09:59   #451
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez shure Pokaż wiadomość
JA w temacie szczepien dostaje piany jesli ktos mnie pyta a dlaczego wzieliscie refundowane a nie platne? jedna z pielegniarek nam powiedziala ze jestesmy zlymi rodzicami i zamiast kupic dziecku droga zabawke lepiej zainwestowac w szczepienie zeby dziecko nie cierpialo, po drugie ona nie ma miejsca zeby sie wkluc.
We mnie sie zagotowalo Tz jej powiedzial ze my bylismy szczepieni tym systemem i jakos zyjemy a co do miejsca wklucia ... "A to teraz dzieci maja inna budowe anatomiczna niz kiedys?"

co do skondensowanych ja jestem przeciw ale to tylko moje zdanie. Wole troche placzu niz takie skutki jak ostatnio u nas w lodzi w C.Z.M.P. jak zobaczylam artykul i spojzalam na Julka to wadlam w taki paniczny placz ze on chyba sie nawet mnie wystraszyl..
Bez sensu takie komentarze lekarskie.Na pewno kasę chca i tyle.Jak im tak zalezy zeby dziecko nie cierpiało to dlaczego nie refunduja?
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora