Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-17, 11:06   #454
teacherka
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
ok znalam go juz wczesniej i wiem ze jest dobryn specjalista
potwierdzil to ta wizyta Alek sie smial i badanie bylo przyjemne

Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

heh dobrze jej powiedzial

co do skojarzonych i tej tragedii to dziecko bylo chore i dlatego tak to sie skonczylo...
napewno moga byc tez i u zdtowego dziecka powiklania
natomiast mnie przekonalo to ze skojarzone sa oczyszczone i dzieci ode mnie i tza rodziny dobrze je zniosly
a tez mialam szvzepic panstwowymi

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

aha dostalam @
3,5 msca po porodzie
i nie byloby w tyn nic dziwnego gdyby nie to ze nic mnie nie boli...
a zawsze mialam bole ze chodzic po scianach moglam
mam nadzieje ze tak zostanie

Mnie też nie bolało przy @ po porodzie. Nie obraziłabbym się gdyby tak zostało, bo też zazwyczaj zdychałam z bólu.

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Super kurde... Zamawialam ramke na zdjecia dla tewciow, na aukcji pisalo o expresowej wysylce do 24h. Pisalam do baby kilka razy czy ramke juz wyslala. A ta laskawie odp dzisiaj ze ramke wysle w pt, jak ja ja w niedziele potrzebuje dac :/ wrrrr jak mnie krowa wnerwila :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

U nas pierwotny plan to były fotokalendarze, ale zmieniliśmy zdanie i będą ramki. Jutro będziemy szukać stacjonarnie gdzieś. no chyba, że sie dziadkowie wykręca od spotkania w ten weekend, to moze jednak zamówimy na spokojnie kalendarze

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Kornel mimo, że młodszy robi to samo, podciąga się i preży, denerwuje i zaczyna płakać a jak go nie podniosę to jest histeria.

dostałam @ i jak wy piszecie, że Was nie boli, to ja mogę napisać, że jest gorzej niż było. To chyba kara za lekki poród, bo nawet nie pamiętam, żeby mnie tak krzyż i brzuch bolał jak jechałam do szpitala.
Zuzka też się tak pręży...
A w bujaczku jak ją kładę to nie potrafi spokojnie leżeć tylko odpycha sę na piętach ;/ Raz za razem. ;/

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
ja się kisze z małym w domu bo adi cchory i nie ma jak wyjść a tz nie ma całe dnie
zdróweczka

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Mam dokładnie to samo. I czuję to przy każdym dotyku. Mam wrażenie,że boli mnie od środka... nie wiem,moze coś tam naruszyli przy wyciąganiu małej
A może faktycznie macica sie zabliźnia i to zupełnie normalne... Pójde, zapytam i tyle. Nic mnie to nie kosztuje (o ile wyjaśnię co z tym moim ubezpieczeniem ), a rozwieje wątpliwości.
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora